Kayseri Büyükşehir Belediyesi: "Zamanı geldiğinde işçilerin hakları her zaman olduğu gibi yine verilecektir"

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN YAPILAN AÇIKLAMADA; İŞÇİLERİN GREVİ İLE İLGİLİ OLARAK; "ZAMANI GELDİĞİNDE İŞÇİLERİN HAKLARI HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ YİNE VERİLECEKTİR" DENİLDİ.

YAŞAM 19.02.2025 13:33:08 0
Kayseri Büyükşehir Belediyesi:
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada; işçilerin iş bırakma eylemi ile ilgili olarak; "Zamanı geldiğinde işçilerin hakları her zaman olduğu gibi yine verilecektir" denildi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklama şu şekilde:
"Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak, her zaman olduğu gibi, işçi dostu bir belediye anlayışıyla, her zaman en değerli varlığımız olan çalışanlarımızla birlikte, büyük bir özveri ve emekle şehrimize hizmet etmenin onurunu taşıyoruz. Yürürlükte olan toplu iş sözleşmesi gereği çalışanlarımızın hak ettikleri maaş ve sosyal hakları düzenlenmiştir. Düzenlenen bu toplu iş sözleşmesinden dolayı işçilerimize ödememiz gereken herhangi bir sorumluluğumuz ve borcumuz yoktur. Zamanı geldiğinde hakları her zaman olduğu gibi yine verilecektir. Ancak bazı art niyetli kişilerin yaklaşımı ile işçilerimizde kafa karışıklığı oluşturmak istenmektedir. Bunu da istismar edenlere hiçbir zaman fırsat vermeyeceğiz. İşçilerimizin alın teri bizim için önemlidir."
Yorum

GENÇ, DEVELİ ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

MHP’LİLER İFTARDA BULUŞTU

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI