Katil zanlısı kadın: “Öz babam 2 kez şeker komasına girdi, hayatını ben kurtardım”

KAYSERİ’DE ORTAOKULA KADAR ENİŞTESİ OLARAK BİLDİĞİ ÖZ BABASINI BIÇAKLA ÖLDÜREN KADIN DURUŞMADA VERDİĞİ İFADE DE, “ÖZ BABAM 2 KEZ ŞEKER KOMASINA GİRDİ, HAYATINI BEN KURTARDIM” DEDİ.

YAŞAM 1.10.2024 18:43:55 0
Katil zanlısı kadın: “Öz babam 2 kez şeker komasına girdi, hayatını ben kurtardım”
Kayseri’de ortaokula kadar eniştesi olarak bildiği öz babasını bıçakla öldüren kadın duruşmada verdiği ifadede, “Öz babam 2 kez şeker komasına girdi, hayatını ben kurtardım” dedi.
Kayseri Adliyesi 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu sanık A.E., müştekilerden T.E. ve taraf avukatları katıldı. Duruşmada söz verilen sanık sanık A.E, “Vefat eden eniştem yani babamla aramızla hiçbir husumet yok. Öldürmem için gerekçem yok. Nasıl öldü hatırlamıyorum. Öz babam 2 kez şeker komasına girdi. Hayatını ben kurtardım. Onu yaralamak için bile bir nedenim yok. Olayda aklım başımda değildi. Tahliyemi istiyorum” dedi.
Mahkeme heyeti, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
Yorum

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ

MTP İL BAŞKANI YILDIRIM AKGÜL: REFERANDUM YAPILMADAN ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ YAPILAMAZ

CHP İL BAŞKANI ÖZER’DEN İKTİDARA TEPKİ

CUMHUR İTTİFAKI KAYSERİ’DE TEK YÜREK

AK PARTİ'DEN 3 GÜN PAYLAŞIMI

İSMAİL SALEP: “TÜRKİYE İÇİN GÜÇLÜ DEVLET, GÜÇLÜ MİLLET HEDEFİ”