KARTAL DALYAN BALIK & ET RESTAURANT MENÜSÜNE ISLAMA KÖFTEYİ KATTI 

Balık ve ızgaranın Kayseri’deki en önemli adreslerinden biri olan Kartal Dalyan Balık ve Et Restaurant’ta yemek çeşitleri arasında ıslama köfte’de yerini aldı.

TALAS 10.03.2021 10:21:00 0
KARTAL DALYAN BALIK & ET RESTAURANT MENÜSÜNE ISLAMA KÖFTEYİ KATTI 

Kartal Dalyan Balık ve Et Restaurant Mutfak Şefi Ertan Keskin tarafından hazırlanan ıslama köftede tereyağlı ekmek ile köfte için özel harmanlanan dana etinin büyük önemi olduğunu söyledi.  

Tereyağlı ekmeği ile sosunun ıslama köfteye ayrı bir lezzet kattığının altını çizen Keskin,” Kartal Dalyan Balık ve Et Restaurantta balık ve et ızgara çeşitlerinin yanına ıslama köftemizi de ilave ettik. Dana kıymasını az bir baharatla harmanlayıp köz ateşinde pişirip tereyağlı ekmeğimizin üzerinde servis ediyoruz. Yanında salata ve sövüşleri ile çok farklı bir lezzet yumağı oluştu. Müşterilerimizde ıslama köftemizi çok sevdi. Önümüzdeki günlerde yemek çeşitlerimizi daha da artıracağız” dedi. 

Kartal Dalyan Balık & Et Restaurant İşletme Müdürü Muammer Kaya’da Mutfak Şefi Ertan Keskin’in göreve başlaması ile mutfaktan çıkan yemek sayısının arttığını ve bununda işletmeleri açısından memnuniyet verici olduğunu sözlerine ekledi. Haber Merkezi

     


CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI