KARDEŞ ELİ DERNEĞİ SON 6 AY’DA MİLYONLARCA KİŞİYE ULAŞAN VERİLERİNİ AÇIKLADI

Kardeş Eli İnsani Yardım Derneği Genel Müdür’ü Uğur Erkoca, Geçtiğimiz 6 Ay Boyunca Dernek Tarafından Gerçekleştirilen Yardımlar Hakkında Açıklamada Bulundu

TALAS 29.09.2021 10:49:00 0
KARDEŞ ELİ DERNEĞİ SON 6 AY’DA MİLYONLARCA KİŞİYE ULAŞAN VERİLERİNİ AÇIKLADI

Kardeş Eli Derneği 15.yılında dünyanın her yerine yardımlarını ulaştırarak çalışmalarını sürdürüyor. Hem maddi hem manevi destek olma yolunda, geçtiğimiz 6 ay boyunca 17 ülkede binlerce kişinin hayatına dokundu. Dernek, dünyanın her yerine yardımlarını ulaştırarak çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

 

Kardeşlerimize hem maddi hem manevi destek olmak yolunda, 17 ülke ’de 53.827 adet kurban bağışı ile birçok aileye kurban etini ulaştırdı. Susuzluk ile mücadele eden bölgelerde 1.334 adet su kuyusu açarak, kirli sulara bağlı hastalık ile mücadele eden bölge halkına temiz su imkânı sağlandı binlerce kişiyi temiz suya kavuşturdu.

 

İbadet olanaklarından mahrum kalan bölgelere 2.352 adet Kur’an-ı Kerim dağıtımı, maddi imkanların yetersizliği nedeni ile ameliyat olamayan 626 kardeşimize, katarakt ameliyatı desteği sağladı. Yetim kardeşlerimizin üzerinden desteklerini eksik etmeyen dernek, 906 yetim sponsorluğu ile yüzleri güldürürken 25.211 adet yetime sofra kurarak yalnız olmadıklarını hatırlattı Kardeş Eli İnsani Yardım Derneği Genel Müdürü Uğur Erkoca ‘Yetim kalmış çocukların yüzlerinde ki tebessüm olabilmek adına maddi manevi ne gerekiyorsa yardımlarımızı ulaştırmaya devam edeceğiz.’ açıklamasında bulundu. Dernek ayrıca ‘Her Fidan Bir Orman’ sloganı doğrultusunda ülkemizde yeşil alanların önemini vurgulamak yaşanılan yangınların nedeni ile tahrip olan ormanların yeniden ağaçlandırılması adına Fidan Bağışı olarak 15.486 adet fidan dikimi gerçekleştirdi.

Siz de mağdur ve muhtaç insanlara yardımlarınızı ulaştırabilirsiniz. Detaylı bilgi için 444 44 46 iletişim numarasından veya www.kardeseli.org.tr adresinden derneğe ulaşabilirsiniz


YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU