KARAMETE’DEN AKAR’A SOSYALLEŞME TEPKİSİ

Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Kamil Karamete, vatandaşa sokağa çıkarak sosyalleşin çağrısı yapan Ak Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar’a tepki gösterdi.

SİYASET 22.09.2024 11:27:00 0
KARAMETE’DEN AKAR’A SOSYALLEŞME TEPKİSİ

Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Kamil Karamete, vatandaşa sokağa çıkarak sosyalleşin çağrısı yapan Ak Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar’a tepki gösterdi. 

Demokrat Parti GİK Üyesi Kamil Karamete’den Ak Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar’a sosyalleşme tepkisi. Karamete, Hulusi Akar, İnsanların sokağa çıkması lazım. Bunun için çeşitli faaliyetlerin yapılması lazım. Herkes evinde kendi çalıp kendi oynuyor, dolayısıyla sosyalleşme olmuyor. Sokakta görünmüyorsunuz ve siz görünmediğiniz zaman da sokakta yanlış işler oluyor. İnsanların evinden çıkması lazım. " demiş. Sayın Akar, Asıl siz kendiniz çalıyor, kendiniz oynuyorsunuz. Karşınızda sizi alkışlamak için getirilmiş insanlara bir komutan edâsıyla, astlarınıza emreder gibi, önü arkası olmayan, hiçbir ilmi, fikri ve felsefi derinliği bulunmayan konuşmalar yapıyorsunuz.İnsanları evlerine sizler kapattınız. Duvarlar ördünüz insanların arasına, bariyerler, yasaklar koydunuz sosyal hayatlarına. Pandemideki "sosyal mesafe" terimini hayat tarzı yaptınız topluma, gerçekten mesafeler koydunuz aramıza, kapanmayacak uzunlukta. Sosyalleşmeli diyorsunuz insanlara ve sosyalleşmeyi, sadece sokağa çıkmak, parklarda yuvarlanıp, kek yiyip, çay içmek, şemşamerçitmek, mangal yakmaktan ibaret sanıyorsanız eğer aldanıyorsunuz. Gelin bir akşam üzeri başlayıp gece yarısına kadar, korumalarınız olmadan, tebdil-i kıyafet, birlikte Kayseri'nin hiç gitmediğiniz sokaklarına gidelim ve görelim sosyalliği. Sizden önce ne kadar sosyaldi bu şehir, anlatayım size. Sosyalleşme başka bahara sayın Akar, başka bahara, sizden sonraya. Evet haklısınız insanlar bir gün mutlaka sokağa çıkacak. Özellikle de muhafazakarlar, samimi inançlarını, manevi ve Milli değerlerini kullandığınız muhafazakarlar, ama sosyalleşmek için değil. Muhafaza edemediğiniz tüm değerlerimiz, muhafaza edemediğiniz kadınlarımız, çocuklarımız, muhafaza edemediğiniz ormanlarımız, denizlerimiz, topraklarımız, muhafaza edemediğiniz sınırlarımız, muhafaza edemediğiniz Süleyman Şah türbemiz, Ege deki 18 adamız, muhafaza edemediğiniz varlıklarımız, paramız ve muhafaza edemediğiniz Yüksek Türk Kültürünün hesabını sandıkta sormak için. Haber: Mehmet Yılmaz

 


AK PARTİ'DE DELEGE SEÇİMLERİ YAPILDI

İYİ PARTİLİ KAZIM YÜCEL'DEN MANGAL TEPKİSİ

KARAMETE’DEN AKAR’A SOSYALLEŞME TEPKİSİ

KENANOĞLU: 'İYİ PARTİ ENTÜBE DURUMDA

DP GİK ÜYESİ KAMİL KARAMETE: HİKÂYENİN SONU GELDİ

CHP’Lİ AŞKIN GENÇ, 300 VEKİL ÇIKARTIP İKTİDAR OLACAĞIZ

BAYRAKLI’DAN TEBER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MİLLETVEKİLİ ERSOY'DAN SİTEM DOLU PAYLAŞIM

AĞIRALİOĞLU’NUN KURACAĞI PARTİYE İL BAŞKANI BULUNDU

MİLLETVEKİLİ GENÇ, MAHZEMİNDE ÇİFTÇİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ