KANKA’DAN HASTA ÇOCUKLAR YARARINA ETKİNLİK

Kahvaltıya, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Mehmet Özhaseki eşi Neşe Özhaseki ile birlikte katıldı.

SAĞLIK 16.02.2025 18:55:00 0
KANKA’DAN HASTA ÇOCUKLAR YARARINA ETKİNLİK

Kansere Karşı Birlikte Derneği (KANKA) tarafından kanser hastası çocuklar yararına bir kahvaltı düzenlendi. Katılım bedeli 1000 TL olan kahvaltıdan elde gelir kanser hastası çocuklar için kullanılacak. Kahvaltıya, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Mehmet Özhaseki eşi Neşe Özhaseki ile birlikte katıldı. 

Geleneksel Kanka Kahvaltısı Mahall Balo ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Katılım bedeli 1000 TL olan kahvaltıya Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Mehmet Özhaseki ve eşi Neşe ÖzhasekiAk Parti Milletvekilleri Murat Cahit Cıngı, Şaban Çopuroğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, İş insanları Süleyman Çetinsaya, Saffet Aslan ve davetliler katıldı. 

Etkinlikte konuşan Kansere Karşı Birlikte Derneği (KANKA) Başkanı Prof. Dr. Karakükcü, katılımcılara teşekkür ederek hayırseverlerin desteği ile birçok kanser hastası çocuğun hayata bağlandığını söyledi. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Mehmet Özhaseki de hayırseverliğin Kayseri’de sadece bunun gibi etkinliklere katılmakla sınırlı olmadığını hastane yapımı gibi büyük yapılarda da etkin olduğunu söyledi. 

Programda ayrıca KANKA’ya desteklerinden dolayı katılımcılara plaket verildi.   Haber: Semra Acar

 

Yorum

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ

MTP İL BAŞKANI YILDIRIM AKGÜL: REFERANDUM YAPILMADAN ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ YAPILAMAZ

CHP İL BAŞKANI ÖZER’DEN İKTİDARA TEPKİ

CUMHUR İTTİFAKI KAYSERİ’DE TEK YÜREK

AK PARTİ'DEN 3 GÜN PAYLAŞIMI

İSMAİL SALEP: “TÜRKİYE İÇİN GÜÇLÜ DEVLET, GÜÇLÜ MİLLET HEDEFİ”