Kadir Gecesi’nde kutsal emanetler için uzun kuyruklar oluştu

KAYSERİ'DE KADİR GECESİ VATANDAŞLAR; ‘KUTSAL EMANETLER VE VAKIF ESERLERİ SERGİSİ'NE AKIN ETTİ. SERGİ ALANINA GİREBİLMEK İSTEYEN VATANDAŞLAR UZUN KUYRUKLAR OLUŞTURDU.KAYSERİ'DE KADİR GECESİ VATANDAŞLAR; ‘KUTSAL EMANETLER VE VAKIF ESERLERİ SERGİSİ'NE AKIN

YAŞAM 17.03.2026 11:51:26 0
Kadir Gecesi’nde kutsal emanetler için uzun kuyruklar oluştu
Kayseri’de Kadir Gecesi vatandaşlar; ‘Kutsal Emanetler ve Vakıf Eserleri Sergisi’ne akın etti. Sergi alanına girebilmek isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.
Kayseri’de 99 nadide eserin yer aldığı Kutsal Emanetler ve Vakıf Eserleri Sergisi’ne akın eden vatandaşlar, içeri girebilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Kadir Gecesi’nde Dünya Ticaret Merkezi’nde sahura kadar açık kalan sergiyi gezebilmek isteyen vatandaşlar; gecenin geç saatine kadar kutsal emanetleri görebilmek için bekledi. Kutsal emanetleri görmenin heyecanını yaşamak istediklerini ifade eden Osman Güneş; "Bir buçuk saattir bekliyoruz. Bu heyecanı yaşamak istiyoruz. Ramazan ayında, Kadir Gecesi’ndeyiz. Bu maneviyattan feyz almaya geldik. İnşallah feyzimizi alacağız. Çok merak edenler var, keşke imkan olsa da her zaman görebilsek. Bu imkanları değerlendirmemiz lazım" dedi. Yozgat’tan kutsal emanetleri görmeye gelen bir vatandaş ise duygularını; "Şuanda maneviyat çok yoğun. Çok sıra var ama duygular da çok güzel" ifadeleriyle anlattı.
Yorum

GENÇ, DEVELİ ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

MHP’LİLER İFTARDA BULUŞTU

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI