Jandarma Bandosu Talas’a Geliyor

TALAS BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA YALÇIN’IN ÖZEL DAVETİYLE ŞEHRE GELECEK JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI BANDOSU, KAYSERİLİLERE UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATACAK.

YAŞAM 17.11.2022 12:51:59 0
Jandarma Bandosu Talas’a Geliyor
Kültür ve sanat alanındaki faaliyetleriyle dikkat çeken Talas Belediyesi, yine farklı bir etkinliğe imza atıyor. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın özel davetiyle şehre gelecek Jandarma Genel Komutanlığı Bandosu, Kayserililere unutulmaz bir gece yaşatacak.
Birbirinden özel konserlerle şimdiye kadar birçok farklı şehirde konser vererek dinleyicilerin milli ve manevi duygularını kabartan Jandarma Genel Komutanlığı Bandosu, bu kez 24 Kasım Perşembe günü Talas’ta sahne alacak. Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi’nin mezuniyet töreninde seslendirdiği Kerkük Zindanı türküsüyle yüreklere dokunan Jandarma Astsubay Büşra Bilge Demir’in de aralarında bulunduğu bando, Kayseri Üniversitesi 15 Temmuz Yerleşkesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde saat 19.30’da sahne alacak.
24 Kasım Öğretmenler Günü’ne denk gelen bu özel ve anlamlı konsere başta öğretmenler olmak üzere bütün Kayserililerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.
Yorum

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ