İYİ PARTİLİ KILIÇASLAN ADAYLIĞIM DEVAM EDİYOR

İyi Parti Pınarbaşı Belediye Başkan adayı Metin Kılıçaslan, bir açıklama yaptı ve kendisi hakkında adaylıktan çekildiği yönündeki iddiaları yalanladı.

15.04.2024 16:06:00 0
İYİ PARTİLİ KILIÇASLAN ADAYLIĞIM DEVAM EDİYOR

ÇEKİLMEM SÖZ KONUSU DEĞİL

İyi Parti’den Pınarbaşı’na Belediye Başkan adayı olan Metin Kılıçaslan, 2 Haziran’da yenilenecek olan Pınarbaşı Belediye Başkanlığı seçimleri için adaylığının devam ettiğini bildirdi. Kılıçaslan, Seçimlere katılacağım, çekilmem veya başka bir adaya destek vermemsöz konusu değil dedi.

İyi Parti Pınarbaşı Belediye Başkan adayı Metin Kılıçaslan, bir açıklama yaptı ve kendisi hakkında adaylıktan çekildiği yönündeki iddiaları yalanladı. Kılıçaslan şu ifadeleri kullandı. 2 Haziran 2024 tarihinde yenilenecek olan Pınarbaşı Belediye Başkanlığı seçimlerinde adaylığım devam etmektedir. Seçimlere katılacağım, çekilme veya başka bir adaya destek vermek gibi şeyler söz konusu değildir. Ben Pınarbaşına aday olurken hesabımı sadece halkımızın hizmetkarı olmak üzerine yaptım. Beni tanıyan bilen arkadaşlarım nasıl bir karaktere sahip olduğumu iyi bilirler. Tanımayanlar da şunu iyi bilsinlerki Metin Kılıçaslan asla ne kendini nede inandığı kutsiyetlerini paraya pula tamah edip satmaz. Bana inanan dostlarımı da satmam. Az veya çok oy almak önemli değil, önemli olan başladığın bir işi şereflice sonlandırmaktır.” Haber: Mehmet Yılmaz


SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”