İYİ PARTİLİ KAZIM YÜCEL GİK’TE

İYİ Parti’nin 5’inci Olağanüstü Kurultayında Kayseri’den önemli bir isim GİK’e girmeyi başardı. Partinin bir çok kademesinde görev alan işadamı Kazım Yücel, GİK’e girdi.

29.04.2024 13:02:00 0
İYİ PARTİLİ KAZIM YÜCEL GİK’TE

İYİ Parti 5’inci Olağanüstü Kurultayı gerçekleştirildi. Koray Aydın, Müsavat Dervişoğlu, Tolga Akalın ve Günay Kodaz arasında geçen başkanlık yarışında birinci tur; Koray Aydın 472, Müsavat Dervişoğlu 370 ve Tolga Akalın’ın 327 oy almasıyla sonuçlandı. Aydın ve Dervişoğlu arasındaki ikinci turda Dervişoğlu, 570 oyla Aydın’a 5 oy fark attı ancak çoğunluğa ulaşılamadığı için üçüncü tura kaldı. Yarışın üçüncü turunda Dervişoğlu 611 oy alarak yeni genel başkan oldu.

Dervişoğlu’nun genel başkan olmasıyla birlikte Genel İdare Kurulu da açıklandı. Açıklanan GİK üyeleri listesinde İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediyesi Eski Grup Başkanvekili ve 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel de yer aldı. Yücel, ilk mesajını da sosyal medyadan verdi. Yücel, şunları söyledi.” 5. Olağanüstü Kurultayımız sonucunda Partimiz Genel Başkanlığına seçilen Kıymetli Genel Başkanımız Sn. Müsavat Dervişoğlu’nu tebrik ediyor ve kutluyorum. Başta ülkemize, milletimize ve partimize hayırlı olmasını dilerim.  Partimizin kurucu lideri Sn. Meral Akşener’e partimizi bu günlere getirmek için verdiği emekler için teşekkürlerimi sunuyorum.” Haber: Mehmet Yılmaz


CHP’YE ÜYE OLAN GENÇLERE ROZET TAKILDI

İYİ PARTİ TALAS ADAYI GÖZÜTOK’DAN TEŞKİLATA TEŞEKKÜR

CHP’LİLER PINARBAŞINA ÜST KURDU

SEDAT KILINÇ: BİZE SANDIKTA DESTEK VEREN HERKESE MÜTEŞEKKİRİM

SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI