Tarih: 22.10.2024 12:19

İYİ PARTİ’DEN İSTİFA EDEN DURSUN ATAŞ, AK PARTİLİLERLE GÖRÜLDÜ

Facebook Twitter Linked-in

ATAŞ’IN AK PARTİ ‘YE GEÇECEĞİ İDDİALARI AYYUKA ÇIKTI.

Bir süre önce İYİ Parti'den istifa eden Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Ankara’da Ak Partililerle bir arada göründü. Ataş’ın AK Parti saflarına geçmek için el sıkışacağı iddiası ise kamuoyunda geniş yankı buldu. Ankara'da yapılan  “Marka Şehir Kayserimiz için Birlikte Neler Yapabiliriz?” toplantısına davet edilen Ataş'ın, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve diğer milletvekilleriyle aynı masada oturması ve samimi pozlar vermesi dikkat çekti.

Kısa bir süre önce İYİ Parti'den istifa eden Kayseri Milletvekili Dursun Ataş'ın AK Parti saflarına geçeceği iddiası sadece Kayseri'de değil tüm Türkiye'de dikkat çeken bir iddia olarak ortaya atıldı.Kayseri'de İYİ Parti'den belediye başkanlığı görevini yürüttükten sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşenir'in de desteğiyle Kayseri Milletvekili adayı olan ve sonrasında 2 dönem peş peşe bu görevi yürüten Dursun Ataş'ın, geçtiğimiz aylarda istifa etmesinin ardından ilginç bir gelişme siyaset gündemine düştü. İYİ Parti'den istifa etmesinden sonra Bağımsız Milletvekili olarak görev yapan Dursun Ataş'ın AK Parti saflarına katılacağı iddiaları ayyuka çıktı.Dursun Ataş, İyi Parti’den istifa ettiğinde sosyal medyadan bir açıklama yapmış ve ''Bu karar, sadece bir kırgınlığın, eleştirinin ya da olumsuz bir düşüncenin sonucu değil, bilakis millete hizmet yolunda daha verimli ve etkin olabilme arzumun bir yansımasıdır'' ifadelerini kullanmıştı.

Tüm bu gelişmelerin ardından Ak partililerle Ankara'da yapılan  “Marka Şehir Kayserimiz için Birlikte Neler Yapabiliriz?” toplantısında görülen Dursun Ataş’ın AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve diğer milletvekilleriyle aynı masada oturduğu ve samimi halleri ise dikkat çekti.İşte tüm bu gelişmelerin ardından Dursun Ataş’ın Ak Partiye katılacağı ve kısa bir söre sonra da rozet takacağı dillendiriliyor. 

Haber: Mehmet Yılmaz

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —