İYİ PARTİ İÇİN KAYSERİ İKİYE BÖLÜNDÜ

İYİ Parti 28 Dönem Kayseri Milletvekili adayı Sungur, Müsavat Dervişoğlu’nu Sebati Ataman’da Koray Aydın’ı desteklediğini açıkladı.

26.04.2024 10:35:00 0
İYİ PARTİ İÇİN KAYSERİ İKİYE BÖLÜNDÜ

SUNGUR, DERVİŞOĞLU’NU ATAMAN, AYDIN’I DESTEKLİYOR

İYİ Parti 28 Dönem Kayseri Milletvekili adayı Abdullah İlker Sungur, Partisinin Olağan Üstü Seçimli Kongresinde Genel Başkanlık için Müsavat Dervişoğlu’nu İyi partinin eski il başkanlarından Sebati Ataman’da Koray Aydın’ı desteklediğini açıkladı. Diğer yandan İyi Parti’nin Olağanüstü Seçimli Kongresinde Kayseri’den 23 delegenin oy kullanacağı bildirildi. 

İyi Parti’nin Olağan Üstü Kongresi yaklaşırken, partinin üst düzey yöneticileri de hangi adayı destekleyeceği konusunda görüş bildiriyor, Partinin 28 Dönem Kayseri Milletvekili adayı Abdullah İlker Sungur, Olağan Üstü Kongrede Müsavat Dervişoğlu’nu destekleyeceğini açıklarken, İyi Parti eski İl Başkanı Sebati Ataman’da Koray Aydın’ı destekleyeceğini bildirdi.

Sosyal medya hesaplarından bir açıklama yapan Abdullah İlker Sungur, şunları söyledi.” İYİ Parti; Türk devletinin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluş ilkelerine sıkı sıkıya bağlı kalarak, güçlendirilmiş demokratik parlamenter sistemi, kuvvetler ayrılığını, hukukun üstünlüğünü ele alan, demokratik, sosyal ve laik bir devleti savunur. O nedenle kongrede Müsavat Dervişoğlu’nun genel başkanlık için adaylığını destekliyorum dedi.Diğer yandan İyi Parti’nin Olağanüstü Seçimli Kongresinde Kayseri’den 23 delegenin oy kullanacağı bildirildi. 

 Haber: Mehmet Yılmaz

 


CHP’LİLER PINARBAŞINA ÜST KURDU

SEDAT KILINÇ: BİZE SANDIKTA DESTEK VEREN HERKESE MÜTEŞEKKİRİM

SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ