İŞADAMI KURMEL’DEN BAŞKAN GÜNEŞ’E ZİYARET

EKONOMİ 20.07.2022 10:31:00 0
İŞADAMI KURMEL’DEN BAŞKAN GÜNEŞ’E ZİYARET

TARIM VE HAYVANCILIKLA İLGİLİ İSTİŞAREDE BULUNDULAR

Saray Tarım ve Hayvancılık Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Necati Kurmel, beraberindeki üst düzey yöneticilerle Kayseri Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Abdulkadir Güneş’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Tarım ve Hayvancılığın geldiği son nokta değerlendirildi, çiftçilerin sorunları masaya yatırıldı.

Kayseri’nin sevilen isimlerinden, Saray Tarım ve Hayvancılık Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı da olan işadamı Necati Kurmel, Kayseri Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Abdulkadir Güneş’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Kayseri’deki tarım ve hayvancılığın ele alındığı ziyarette çiftçilerin de sorunları masaya yatırıldı.

Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından kısa bir açıklamada bulunan Kayseri Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Abdulkadir Güneş, geçtiğimiz gün Saray Tarım ve Hayvancılık Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Necati Kurmel, Saray Tarım ve Hayvancılık Bitkisel Üretim Genel Müdürü Mustafa Günaydın ile Develili çiftçilerimizden Gökhan Güçlü odamızda bizleri ziyaret ettiler. Ziyarette kendileriyle çeşitli konularda istişarelerde bulunduk. Ziyaretlerinden dolayı başta İşadamımız Necati Kurmel ve ekibine kendilerine teşekkür ediyorum, çalışmalarında da başarılar diliyorum dedi. Haber: Mehmet Yılmaz


SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”