İŞADAMI DEMİREL’DEN MİLLETVEKİLİ ÖZSOY’A ZİYARET

Pınarbaşı İlçesinin küçükkömarmut bölgesinde çalışmalarını sürdüren Biyogaz elektrik üretim tesisi her geçen gün büyüyor.

14.06.2023 10:07:00 0
İŞADAMI DEMİREL’DEN MİLLETVEKİLİ ÖZSOY’A ZİYARET

DEMİREL,” ANKARA’YA 6 MW’LIK BİYOGAZ TESİSİ VE ORGANAMİNAREL GÜBRE TESİSİ KURUYORUZ”

3 Megavat gücünde olan Tesis, Pınarbaşı ve bölgesine hizmet veriyor. Bu kapsamda COD Enerji Üretim A.Ş. ve COD gübre İthalat ihracat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demirel’de28.dönem Kayseri milletvekillerini ziyaret ederek tesisin çalışmaları hakkında bilgiler veriyor.Demirel,” Ankara’ya 6 Mw’lıkBiyogaz Tesisi ve Organaminarelgübre tesisi kuracaklarını bildirdi.

COD Enerji Üretim A.Ş. ve COD gübre İthalat ihracat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demirel, Ak Parti Kayseri milletvekili Sayın Bayar Özsoy’u TBMM’deki çalışma ofisinde ziyaret etti. Demirel, ziyarette tesislerinin çalışmaları hakkında Özsoy’a bilgiler verdi. Demirel tesislerinin 3 Megavat gücünde olduğunu ve bugün itibariyle 10 bine yakın hanenin elektriğini karşıladıklarını söyledi. Demirel, tesiste ayrıca bölge insanından 100 kişinin de istihdam edildiğini kaydetti. Demirel, ayrıca Ankara’ya yeni yapmayı planladıkları 6 Megavatlık Biyogaz tesisi ve Organaminarel gübre tesisi hakkında da istişarede bulundu. Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşan Ak Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy’da geçtiğimiz gün Kayserimizin genç ve çalışkan iş adamlarımızdan Cemil Demirel kardeşim bizleri TBMM’deki çalışma ofisimizde ziyaret etti. Kendisine bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum, işlerinde başarılar diliyorum ifadelerini kullandı.

Haber: Mehmet Yılmaz

Yorum

GENÇ, DEVELİ ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

MHP’LİLER İFTARDA BULUŞTU

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI