İŞ DÜNYASI TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYDU

Vergi Dairesi Başkanı Şahin Demirci,  ASKON’u ziyaret ederek vergi yapılandırması ile ilgili bilgilendirmeler yaptı. ASKON Kayseri Başkanı Ali Özcan işi dünyasının taşın altına elini koyduğunu söyledi.

EKONOMİ 26.11.2021 16:51:00 0
İŞ DÜNYASI TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYDU

Ziyarette konuşan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kayseri Başkanı Ali Özcan yaptığı açıklamada ülke gündemini ve vergi yapılandırmasını değerlendirdi. Ali Özcan, “Biz ASKON olarak her zaman devletimizin ve milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. İş dünyası olarak elimizi taşın altına koyduk. Ülkemize önemli hizmetlerde bulunmaya devam ediyoruz. İki hususun üzerinde duruyoruz: Birincisi üretim ikincisi ise çalışma. Biz bunlardan vazgeçmeyeceğiz. İş dünyasının gözü vergi yapılandırmasında idi. Yapılandırma iş insanlarını rahatlattı. Kafa karışıklıkları ve ödeme problemleri sona erdi. Bugün kıymetli başkanımızdan önemli bilgiler edindik. Kendilerine hem bilgiler hem nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
  Vergi Dairesi Başkanı Şahin Demirci, “Yapılandırma ile ilgili iş dünyasının atlayabildiği bazı hususlar vardı. Bugün onları dile getirdik. Yapılandırma olduğunda ödemelerde aksama yapma imkanı gibi bir algı oluştu. Biz bu algının hatayı getireceğini vurguluyoruz. İkinci taksit dönemine girildi. Bu ödeme yapılmazsa maalesef ödeme yapmayanların yapılandırmaları iptal olacak. Böyle bir fırsatı doğru şekilde uygulayarak tamama erdirmek adına ASKON’u ve kıymetli başkanımızı ziyaret ettik” açıklamasında bulundu.
  Görüşmede Gelir İdaresi Grup Müdürü Sezer Sarı, ASKON Başkan Vekili İlker Barlı ve yönetim kurulu üyesi Vacit Kip hazır bulundu. Sünbül Altunbaş


BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

TÜRKMEN: GENÇLERİMİZE DE DEVA OLACAĞIZ

ALİ BABACAN: EL KESESİNDEN EMEKLİLERE SÜRPRİZ YAPIYORLAR

CHP’DE SEÇİM SÜRECİ MASAYA YATIRILDI

ENGELLİLERİN ARAÇLARI BELEDİYENİN MAKİNE PARKINDA TAMİR EDİLECEK

İŞ İNSANI NEJDET PALA’DAN MHP’YE BÜYÜK JEST

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ