İLKLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYORLAR

Özben Şimşek ve Ekibi Kayseri Taekwondo’sunda ilklere imza atmaya devam ediyor…

SPOR 1.11.2023 15:38:00 0
İLKLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYORLAR

Cumhuriyetin 100. yılı münasebetiyle Develi Gençlik ve Spor ilçe müdürlüğü Spor salonunda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Babam Dinçer Bıçakçı Taekwondo Dostluk Maçları 28-29 Ekim tarihleri arasında Develi İlçemizde yapıldı. 

Şampiyonaya 25 ’in üzerinde ilimizde faaliyet gösteren spor  kulüp ve yüzlerce sporcu katıldı.

DİNÇER BIÇAKÇI TAEKWANDO DOSTLUK ŞAMPİYONASI DEVELİ'DE YAPILDI

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada " Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Develi’de düzenlenen Babam Dinçer Bıçakçı Taekwando Dostluk Şampiyonasına katıldı.

İl Müdürü Kabakcı, Final müsabakalarını izleyerek başarılı olan sporculara ödüllerini takdim etti." bilgilendirmesine yer verildi.

Develi’de gerçekleştirilen etkinliğe büyük ilgi gösterilirken  tribünleri dolduran seyirciler sporculara büyük destek erdi.

Develi’de kelimenin tam anlamı ile tam bir Taekwando Dostluk şöleni yaşandı. 

İLKLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYORLAR

Kayseri Taekwondo’sunda Tarihinde İlk Olan Dereceye giren sporculara Eğitim ve öğretim hayatlarına destek olmak adına para ödülü verildi.

 Kayseri'den ve Develi ilçemizden çok sayıda misafirin katıldığı Babam Dinçer Bıçakçı Taekwondo Şampiyonası dostluk ve kardeşlik havasında tamamlandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kayseri Taekwondo il temsilcisi Özben Şimşek, “Kayseri Taekwondo’sunda Tarihinde İlk Olan Dereceye giren sporculara eğitim ve öğretim hayatlarına destek olmak adına birinci olan sporcumuza 1000 TL , ikinci olan sporcumuza 750 TL ,üçüncü olan sporcumuza 500 TL para ödülü vererek sporcularımızın motivasyonlarını artırmak istedik.

Organizasyonun gerçekleşmesinde mülki ve idari amirlerimize, özellikle Maddi Manevi Desteklerini esirgemeyen Kıymetli kardeşim Nevzat Bıçakçı beye Kayseri Taekwon do İl Temsilciliği olarak çok teşekkür ediyorum ve ayrıca şampiyonaya katılan tüm kulüplerimize antrenörlerimize, sporcularımıza ailelerine uzaktan yakından teşrif eden tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz.” dedi. MUSTAFA CENGİZ 


SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”