"İlk Orucum İlk İftarım" Programında gönül sofrası çocukların neşesi ile bereketlendi

MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANI DOÇ. DR. MUSTAFA PALANCIOĞLU, RAMAZAN AYININ MANEVİ İKLİMİNİ ÇOCUKLARA SEVDİRMEK AMACIYLA AYDINLIKEVLER CAMİ’NDE DÜZENLENEN "İLK ORUCUM İLK İFTARIM" PROGRAMINA KATILARAK, İLK KEZ ORUÇ TUTAN ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ.MELİKGAZİ

YAŞAM 24.02.2026 12:40:45 0
Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Ramazan ayının manevi iklimini çocuklara sevdirmek amacıyla Aydınlıkevler Cami’nde düzenlenen "İlk Orucum İlk İftarım" programına katılarak, ilk kez oruç tutan çocuklarla bir araya geldi.
Ezan vaktini bekleyen çocukların heyecanına ortak olarak; onlarla tek tek ilgilenen Başkan Palancıoğlu, "Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum. Burada en büyük alkışı sizlere değerlerimizi, dinimizi, İslamiyet’i öğreten, namaz kıldıran, oruç tutmanıza destek olan hocamız hak ediyor. Sizler bu ülke için çok önemlisiniz. Sizler bizim geleceğimiz ve umudumuzsunuz. Siz ne kadar iyi, ahlaklı ve donanımlı yetişirseniz ülkemiz daha da ileri gider. İçinizden inşallah doktorlar, mühendisler, polisler ve avukatlar gibi birçok meslek sahibi arkadaşlar çıkacak. Sizleri ve ailelerinizi tebrik ediyorum. Oruç tutmayı öğrenmeniz, paylaşmayı ve sabretmeyi küçük yaşta tecrübe etmeniz bizler için çok kıymetli. Biz de Melikgazi Belediyesi olarak sizler için birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda da 18 adet Akıl Küpü Kütüphanesi yaptık. Bir tane de Aydınlıkevler Mahallemize yapacağız. Bu yaz inşallah temelini atacağız. Hepinizin gözlerinden öpüyorum. Cenab-ı Allah tuttuğumuz oruçları kabul eylesin" dedi.
Başkan Mustafa Palancıoğlu, programın sonundaki Hacivat-Karagöz gösterisi ile unutulmaz bir akşam geçiren çocuklara hediyeler de verdi.
Yorum

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ

MTP İL BAŞKANI YILDIRIM AKGÜL: REFERANDUM YAPILMADAN ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ YAPILAMAZ

CHP İL BAŞKANI ÖZER’DEN İKTİDARA TEPKİ

CUMHUR İTTİFAKI KAYSERİ’DE TEK YÜREK

AK PARTİ'DEN 3 GÜN PAYLAŞIMI

İSMAİL SALEP: “TÜRKİYE İÇİN GÜÇLÜ DEVLET, GÜÇLÜ MİLLET HEDEFİ”

PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA MÜJDEYİ VERDİ

TAHİR KESKİNKILIÇ, PARTİMİZİN BARAJ SORUNU YOK

PATAT, GENEL BAŞKANLA BİR ARAYA GELDİ

İYİ PARTİLİ KADINLAR KAHVE GÜNÜNDE BULUŞTU