HİZMET-İŞ’TEN BAŞKAN UZUNLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR

EKONOMİ 4.11.2021 16:02:00 0
HİZMET-İŞ’TEN BAŞKAN UZUNLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Pınarbaşı Belediyesi’nin kısa sürede hayata geçirdiği parke taşı üretim tesisini ziyaret etti. 
Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Pınarbaşı Belediyesi’nin son teknoloji kullanılarak inşa ettiği kilit taşı, parke ve briket üretim tesislerinde incelemelerde bulundu. Çelik, ayrıca tesiste çalışan üyeleriyle de bir araya gelerek tesis hakkında bilgiler aldı. Başkan Çelik, Pınarbaşı Belediyesinde çalışan üyelerini de ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. 
Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat  Çelik, haber ekibimize yaptığı açıklamada, “Ben Pınarbaşı Belediye Başkanımız Sayın Menduh Uzunluoğlu’na şükranlarımı sunuyorum. Kısa süre içerisinde İlçeye ve belediyemize yakışır modern ve son teknoloji kullanılarak parke üretim tesisini hayata geçirdi. Burada sendikamıza üye belediye çalışanlarımız var. Kendileriyle de görüşme imkânımız oldu. Hiçbir sıkıntıları yok. Allah razı olsun başkanımızdan. Böyle bir tesisi ilçeye, belediyemize kazandırdığı için dedi.
Haber: Mehmet Yılmaz


CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI