HENTBOL FEDERASYONUNDAN BİR İLK

Kadın Gözlemci Semineri gerçekleştirildi...

SİYASET 12.01.2022 17:12:00 0
HENTBOL FEDERASYONUNDAN BİR İLK

7-9 Ocak tarihleri arasında Türkiye hentbol federasyonu tarafından Ankara THF Eğitim Salonu’ndan gerçekleştirilen organizasyon ile bir ilke imza atıldı.

Kayseri bölgesi Gözlemcilerinden Hatice Kürkçüo’nun da katıldığı etkinlik ile Türkiye’de sadece ilk kez Kadın Gözlemci semineri hayata geçirildi.

MHK üyesi Ayberk Dilmen, Ali Şahin ve Gözlemci Hatice Kürkçüo, Gözlemci Barış Çelik’in katıldığı Kadın Gözlemci seminerine ayrıca Hakemler Sema Helvacı ve  Sibel Erdoğan’da iştirak edene saha içindeki pozisyonları paylaştılar.

40 Bayan gözlemci adayının katıldığı 7-9 Ocak tarihleri arasında Türkiye hentbol federasyonu tarafından Ankara THF Eğitim Salonu’ndan gerçekleştirilen etkinlikle ilgili bir değerlendirmede bulunan Kayseri bölgesi Gözlemcisi Hatice Kürkçüo, Hentbol federasyonunun bir ilke imza atarak önemli bir etkinliği hayata geçirdiği kursa katılan ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kayseri’de spor alanında gösterdiği başarı ve değişik branşlardaki öncülüğü ile dikkat çeken ve adeta daha önce de “10 Parmağında 10 Marifet” haberleri ile dikkat çeken Kayseri bölgesi Hentbol gözlemcisi Kürkçüo, 2022 Yılının spor adına başarılarla dolu bir yıl olması temennisinde de bulundu. MUSTAFA CENGİZ

 

 


CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI