HAYVANAT BAHÇESİ VE BİLİM MERKEZİNİ GEZDİLER

Hayriye Dabanoğlu İlkokulu 1-D Sınıfının minik birleri yeni başladıkları sınıflarında sürekli ders yapmaktan sıkıldıklarını söyleyince öğretmenleri Cumali Erdel, jest yaptı…

EĞİTİM 30.09.2022 16:54:00 0
HAYVANAT BAHÇESİ VE BİLİM MERKEZİNİ GEZDİLER

Hayriye Dabanoğlu İlkokulu 1-D Sınıfının minik birleri 5 Eylül den beri yeni başladıkları sınıflarında sürekli ders yapmaktan sıkıldıklarını söyleyince öğretmenleri Cumali Erdel sonbahar olmasına rağmen yaz havası hissedilen bu günde mini mini birleri alarak Hayvanat Bahçesi ve Bilim Merkezine götürerek çocukların çok hoşlarına giden bir gün yaşamalarını sağladı.

KAYNAŞMA ORTAMI…

Okul açıldığından beri çiz çiz, yaz yaz sıkılan öğrencilere değişiklik olması, moral olması, kaynaşma ve mutlu olmalarını sağlamak için 29 Eylül  Perşembe günü öğrencilerle birlikte okuldan servislerle hareket edilerek iki önemli merkez birden gezildi.

Önce bilim merkezi rehberler eşliğinde gezdirilirken, etkinlikler yaptırılmış ve Kayseri Bilim Merkezi Gökevi’de eğitim ve eğlenceli film seyredilirken Hayriye Dabanoğlu İlkokulu 1-D Sınıfı öğrencileri yerinde öğrenme metodu ile de önemli bir tecrübe kazandılar.

BİLİM MERKEZİNDELER…

Bilim merkezinde hatıra resimlerle gün anı defterlerine ekleyen minik birler burada unutulmaz dakikaları arkadaşları ile birlikte yaşadılar.

Bilim Merkezi gezisinin ardından öğrencilerle birlikte Bilim Merkezinin yemyeşil bahçesinde güzel bir piknik yapılarak güç toplanmıştır.

Hayriye Dabanoğlu İlkokulu 1-D Sınıfının pikniği günün ve anlamına yakışır şekilde ve fotoğraflarla ile de ölümsüzleştirildi.

HAYVANAT BAHÇESİ…

Piknikten sonra Hayriye Dabanoğlu İlkokulu 1-D Sınıfı öğrencileri günün son etkinliği için Hayvanat Bahçesini gezdiler.

Minik birler hayvanat bahçesinin tüm yaşayanlarını ziyaret etmişler öğrencilere hayvan sevgisini aşılamak amacıyla yapılan gezi sürüngenler, aslanlar, lamalar, geyikler, ayılar, kurtlar, kümes hayvanları ve öğrencilere yakından gösterilerek tanıtılmış ve bilgiler verildi.

Hayvanat bahçesinde yorulan öğrenciler çocuk parkına götürülerek eğlenceli bir günü, eğlenerek oynayarak bitirirken unutulmaz bir gün yaşadılar.

Çocuklar topladıkları bu enerjileriyle bir dahaki etkinliğe kadar motive olarak yeni sürprizleri dört gözle beklemeye başladılar. MUSTAFA CENGİZ


SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”