Hari Vukas: “Ağlayacak durumumuz yok, önümüze bakacağız”

SAHASINDA KASIMPAŞA’YA 2-0 MAĞLUP OLAN KAYSERİSPOR’UN TEKNİK SORUMLUSU HARİ VUKAS, MAÇ SONUNDA YAPTIĞI AÇIKLAMASINDA, “AĞLAYACAK DURUMUMUZ YOK ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ” DEDİ

ASAYİŞ 3.04.2024 23:54:22 0
Hari Vukas: “Ağlayacak durumumuz yok, önümüze bakacağız”
Kayserispor Teknik Sorumlusu Hari Vukas, Kasımpaşa maçının ardından yaptığı açıklamada, “Ağlayacak durumumuz yok, önümüze bakacağız” dedi.
Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Kayserispor, sahasında Kasımpaşa’ya 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Sorumlusu Hari Vukas, gelecek maçlarda ellerinden geleni yapmaları gerektiğini söyleyerek, “Öncelikli olarak şunu söyleyebilirim ki maça iyi başlamadık. Sonrasında rakibimiz golü buldu ve skor 1-0 oldu. Gol bizim adımıza biraz şanssızlıktı. Çünkü kornerden gelen bir gol. Golü yedikten sonra daha iyi oynamaya başladık diyebilirim. Pozisyonlar bulduk ve topla daha çok oynamaya başladık. Fakat ne yazık ki sonrasında gelen kırmızı kart elimizden gelen her şeyi göstermemize rağmen oyunun içine geri dönemedik. Kasımpaşa iyi bir takım. Tecrübeli oyuncuları var. Kasımpaşa’yı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Sonuçta artık bu maçı kaybettik. Ağlama durumumuz olamaz, önümüze bakmamız gerekiyor. Bundan sonra iyi çalışarak önümüzdeki maçlarda elimizden geleni yapmalıyız” diye konuştu.
Yorum

GENÇ, DEVELİ ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

MHP’LİLER İFTARDA BULUŞTU

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI