HALEVİKLİLER KARARINI VERMİŞ

Cumhur İttifakının Pınarbaşı Belediye Başkan adayı Menduh Uzunluoğlu, seçim çalışmaları çerçevesinde gittiği Çakılkaya Mahallesinde büyük bir coşku ile karşılandı.

SİYASET 3.03.2024 11:58:00 0
HALEVİKLİLER KARARINI VERMİŞ

Cumhur İttifakının Pınarbaşı Belediye Başkan adayı Menduh Uzunluoğlu, seçim çalışmaları çerçevesinde gittiği Çakılkaya Mahallesinde büyük bir coşku ile karşılandı. Burada Haleviklilerle bir araya gelen Başkan Uzunluoğlu, Halevikliler kararını vermiş. 31 Mart'ta rekor oyla Pınarbaşı'ndan tüm Türkiye'ye Cumhur İttifakı'nın gür sesini duyuracağız dedi. 

31 Mart seçimleri için Cumhur İttifakından yenidenPınarbaşı Belediye Başkanlığına aday gösterilen Başkan MenduhUzunluoğlu, seçim çalışmalarını geçtiğimiz hafta sonu haleviklileri ziyaret ederek sürdürdü. Başkan Uzunluoğlu, halevikte yoğun sevgi gösterileri ile karşılandı. Burada haleviklilerle sohbet edip isteklerini dinleyen Başkan Uzunluoğlu, Halevikliler kararını vermiş. Hep birlikte 31 Mart'ta rekor oyla Pınarbaşı'ndan tüm Türkiye'ye Cumhur İttifakı'nın gür sesini duyuracağız dedi.  Başkan Uzunluoğlu, bir beş yılı geride bıraktık. İlçemize ve mahallelerimize önemli hizmetlerimiz oldu. Bu dönem içerisinde de ilçemiz için pek çok projemiz var. İnşallah o projelerimizi de hayata geçireceğiz ifadelerini kullandı. Başkan Uzunluoğlu, kapımız her zaman olduğu gibi bundan sonrada herkese açıktır. Bizlerde tevazu ve samimiyetle her zaman halkımızınyanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz diye konuştu. 

Haber: Mehmet Yılmaz


CHP’LİLER PINARBAŞINA ÜST KURDU

SEDAT KILINÇ: BİZE SANDIKTA DESTEK VEREN HERKESE MÜTEŞEKKİRİM

SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ