Güven timleri 1 haftada 3 bin 257 şahsı sorguladı

KAYSERİ'DE, GÜVEN TİMLERİ TARAFINDAN 1 HAFTA İÇERİSİNDE YAPILAN UYGULAMALARDA 3 BİN 257 ŞAHIS SORGULANDI, KAYBOLAN 3 ÇOCUK AİLESİ BULUNARAK TESLİM EDİLDİ.KAYSERİ'DE, GÜVEN TİMLERİ TARAFINDAN 1 HAFTA İÇERİSİNDE YAPILAN UYGULAMALARDA 3 BİN 257 ŞAHIS SORGUL

1.08.2022 14:08:04 0
Güven timleri 1 haftada 3 bin 257 şahsı sorguladı
Kayseri’de, güven timleri tarafından 1 hafta içerisinde yapılan uygulamalarda 3 bin 257 şahıs sorgulandı, kaybolan 3 çocuk ailesi bulunarak teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Güven Timleri Büro Amirliği ekipleri, 25-31 Temmuz tarihleri arasında kentin 13 farklı noktasında uygulama yaptı. Yapılan uygulamalarda, 3 bin 257 şahıs ve 729 araç sorgusu yapıldı. Kaybolan 3 çocuğun ailesini bularak teslim eden ekipleri, bıçakla tehdit konusunun failleri olan çocuk şahısları da suç aletiyle birlikte yakaladı. Ayrıca, kaybolan cüzdan da sahibi bulunarak teslim edildi. Yapılan uygulamalarda, 65 şahsa Kabahatler Kanunun ilgili maddeleri gereği idari işlem yapan yapan güven timleri, aranması olan 11 şahsı yakaladı, 9 şahsa da uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan işlem yaptı.
Öte yandan, 5 sürücü ve araca trafik ekibi ile birlikte işlem yapan ekipler, sorumluluk bölgeleri devriye güzergahlarında toplamda 38 vatandaş ihbarını da değerlendirdi.
Yorum

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ

MTP İL BAŞKANI YILDIRIM AKGÜL: REFERANDUM YAPILMADAN ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ YAPILAMAZ