Güven timleri 1 haftada 13 aranan şahsı yakaladı

KAYSERİ’DE GÜVEN TİMLERİ TARAFINDAN 12-19 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDA YAPILAN ÇALIŞMALARDA; 13 ARANAN ŞAHIS YAKALANDI.KAYSERİ’DE GÜVEN TİMLERİ TARAFINDAN 12-19 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDA YAPILAN ÇALIŞMALARDA; 13 ARANAN ŞAHIS YAKALANDI.KAYSERİ’DE GÜVEN TİM

YAŞAM 20.06.2023 12:55:07 0
Güven timleri 1 haftada 13 aranan şahsı yakaladı
Kayseri’de güven timleri tarafından 12-19 Haziran tarihleri arasında yapılan çalışmalarda; 13 aranan şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Güven Timleri Büro Amirliği ekipleri 12-19 Haziran tarihleri arasında 22 yaya devriye, 3 motorize ekip ve 73 personel ile genel olarak vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu yerlerde çalışma yaptı. Yapılan çalışmalarda; 2 bin 127 şahıs sorgulanırken, 13 aranan şahıs ve 9 yoklama kaçağı yakalandı. 2 olayda 2 şahsa uyuşturucu madde bulundurmaktan işlem yapılırken, toplamda 38,36 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ekipler tarafından yapılan çalışmalarda; 1 tabanca ve 13 fişek ele geçirilirken, 1 şahsa 6136 Sayılı Kanuna Muhalefetten işlem yapıldı. Ayrıca 5 şahsa idari yaptırım cezası uygulandı.
Yorum

GENÇ, DEVELİ ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

MHP’LİLER İFTARDA BULUŞTU

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI