Tarih: 29.09.2024 11:31

GÜÇLENEREK BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ

Facebook Twitter Linked-in


Zafer Partisi Kayseri İl Başkanı İsmail Salep,partilerine katılımları arttığını ve rekor kırdıklarını söyledi.  Salep, “Zafer Partisi ailesi olarak her geçen gün güçlenerek büyümeye devam ediyoruz. Partimize yeni katılımların olmasından mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

  Son günlerde Zafer Partisi’ne katımlar dikkat çekiyor.  Son olarak İyi Parti Kocasinan İlçe Başkanı Nazlı Özsoy Şahin, Zafer Partisi’ne katılarak Melikgazi İlçe Başkanı olarak atandı. Zafer Partisi Kayseri il binasında gerçekleştirilen, il yöneticilerinin de hazır bulunduğu törende Nazlı Özsoy Şahin ve ekibinin rozetleri Zafer Partisi İl Başkanı İsmail Salep tarafından takıldı.

Zafer Partisi İl Başkanı İsmail Salep yaptığı açıklamada, “Bağımsız Türkiye Partisi Develi İlçe Teşkilatı da partilerinden toplu hâlde istifa ederek partimiz saflarına katıldı. Aynı zamanda Talas’ta 40 ve Melikgazi’de 40 kişi olmak suretiyle, muhtelif siyasi partilerden toplam 80 kişi daha Partimiz bünyesinde katıldı. Zafer Partisi ailesi olarak her geçen gün güçlenerek büyümeye devam ediyoruz. Partimize yeni katılımların olmasından mutluluk duyuyor, Zafer ailemize hoş geldiniz diyoruz. Zafer Partisi olarak Atatürk’ün izinde, Ümit Özdağ’ın yanında vatanımızı ve ailemizi savunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Haber: Semra Acar




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —