Grup Şantiye, bu kez de Gençlik Konseri’nde sahne aldı

TALAS BELEDİYESİ’NDE GÖREV YAPAN PERSONELDEN OLUŞAN GRUP ŞANTİYE, ŞEHRİN KÜLTÜR SANAT HAYATINA RENK KATMAYA DEVAM EDİYOR.TALAS BELEDİYESİ’NDE GÖREV YAPAN PERSONELDEN OLUŞAN GRUP ŞANTİYE, ŞEHRİN KÜLTÜR SANAT HAYATINA RENK KATMAYA DEVAM EDİYOR.TALAS BELEDİ

YAŞAM 21.05.2025 10:36:01 0
Grup Şantiye, bu kez de Gençlik Konseri’nde sahne aldı
Talas Belediyesi’nde görev yapan personelden oluşan Grup Şantiye, şehrin kültür sanat hayatına renk katmaya devam ediyor.
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününde verdikleri konserle yalnızca şehirde değil ülke gündeminde de geniş yer bulan Grup Şantiye, bu kez de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda sahne aldı. KYK Melikgazi Kız Yurdu’nda gerçekleşen Gençlik Konseri’ni, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Kabakçı ve idari personel ile Kayseri’deki tüm kız yurtlarında kalan öğrenciler coşkuyla takip etti.
Grup Şantiye tarafından seslendirilen eserlere eşlik eden öğrenciler, zaman zaman da halaya durarak keyifli saatler geçirdi. Düzenlenen etkinlikten çok memnun kaldıklarını ifade eden öğrenciler, "Final dönemi yaklaşıyor ve bizleri zor günler bekliyor. Tam bu esnada düzenlenen bu güzel konser, stres atmamızı sağladı. Hem bu grubu kurduğu için hem de yurdumuzda konser düzenleyerek bizlere hoş vakit geçirttiği için başkanımız Mustafa Yalçın’a teşekkür ediyoruz" dedi.
Yorum

ÇALIKSOY: HULUSİ AKAR’IN MASRAFLARINI NEDEN BÜYÜKŞEHİR KARŞILIYOR

İYİ PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ SELÇUK TÜRKOĞLU KAYSERİ’DE

AK PARTİ KAYSERİ İL TEŞKİLATI KAMPA GİRDİ

CHP'Lİ ÜNALMIŞ'TAN AK PARTİ VE MHP’LİLERE 'MÜJDE' TEPKİSİ

MHP’YE YENİ DANIŞMAN

ÇOPUROĞLU, DEVELİ’DE HIDIRELLEZ COŞKUSUNA ORTAK OLDU

MHP KAÇEP'TEN KAYSERİ’DE ANNELER GÜNÜ COŞKUSU

MHP’Lİ AKKUŞ: GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ELİMDEN GELENİ YAPTIM

CHP GENEL BAŞKANINA TOKATLI SALDIRI

ERSOY’DAN GENÇ İSTİHDAMI İÇİN TBMM’YE SORU ÖNERGESİ