GÖÇ VE TANYILDIZ AİLELERİNİN EN MUTLU GÜNÜ

SUDE&YUSUF ÇİFTİ DÜNYA EVİNE GİRDİ

YAŞAM 28.04.2024 11:50:00 0
GÖÇ VE TANYILDIZ AİLELERİNİN EN MUTLU GÜNÜ

Kayseri’nin tanınmış isimlerinden işadamı Hüseyin Dede Göç’ün oğlu Yusuf Göç, bekarlığa veda etti. Göç, Wyndham Grand otelde düzenlenen muhteşem bir düğün töreniyle Sude Tanyıldız’la hayatını birleştirerek dünya evine girdi. Çiftin düğünü siyaset, bürokrasi ve iş dünyasını bir araya getirdi.

Kayseri ve Bölgesinde geniş bir kitle tarafından tanınan işadamı Hüseyin Dede Göç’ün en küçük oğlu Yusuf Göç, rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi. Gelin Sude Tanyıldız’la nikah masasına oturup hayatını birleştiren Göç’ün düğünü ise önemli isimleri de bir araya getirdi. 

Wyndham Grand Otelde gerçekleştirilen düğüne Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP Kayseri eski Milletvekili Süleyman Korkmaz, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, MHP il Başkanı Seyit Demirezen, MHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Cemil Demirel, Ankara’nın önemli isimlerinden Nihat Dal, MHP eski İl Başkanı Adnan İncetopqrak, MHP Kocasinan ilçe Başkanı Hacı Ali Doğan, DYP Melikgazi eski İlçe Başkanı Ali Osman Çimen, MHP il Başkan Yardımcısı Çetin Başpınar,Talas Belediyesi eski Başkanı Orhan Say, KTO Başkanı Ömer Gülsoy, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, İşadamları Gökhan Göç, Orhan Göç, Turan Göç, Sinan Yavuz, Erdoğan Doğan, İsmail Doğan, Mustafa Tokgöz, TES iş eski Başkanı Rıfat Pekkan, Gazeteci Recep Bulut ile kalabalık ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı. 

Düğünde Sude-Yusuf çiftinin nikâhını Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın kıyarken nikah şahitliğini ise MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin ile KTO Başkanı Ömer Gülsoy yaptı. Nikahı kıyan Başkan Yalçın, çifti kutlayarak, evlilik sonsuzluk yolunda ilk adım atmaktır. Bir yaşam boyu birbirinizi sevmeniz ve neşe içinde huzurlu bir hayat geçirmenizi temenni ediyorum. Mutluluğunuz daim, sevginiz sonsuz olsun. Sizlere ömür boyu mutluluklar diliyorum dedi. 

Evlilik cüzdanını gelin Sude ve damat Yusuf’a veren MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’da, ben çiftimize şunu söylemek istiyorum. “seni sana, senide sana” ikinizi de Allah’a emanet ediyorum. Sizlere ömür boyu mutluluklar diliyorum. Her zaman sağlıklı ve mutlu kalın ifadelerini kullandı. 

Düğünde ayrıca ünlü sanatçılardan Alpay’da sahne aldı. Alpay, seslendirdiği bir birinden güzel ve hareketli parçalarla davetlilere unutamayacakları bir gece yaşattı. Haber: Mehmet Yılmaz

 

 

 

 


CHP’YE ÜYE OLAN GENÇLERE ROZET TAKILDI

İYİ PARTİ TALAS ADAYI GÖZÜTOK’DAN TEŞKİLATA TEŞEKKÜR

CHP’LİLER PINARBAŞINA ÜST KURDU

SEDAT KILINÇ: BİZE SANDIKTA DESTEK VEREN HERKESE MÜTEŞEKKİRİM

SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI