Gesi Mesire Alanı’nda canlandırma çalışmaları sürüyor

MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NİN TÜRKÜLERE KONU OLAN GESİ BAĞLARININ GÜZELLİĞİNİ YENİDEN CANLANDIRACAK, VATANDAŞLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK PROJESİ GESİ MESİRE ALANI REVİZYON VE CANLANDIRMA ÇALIŞMALARI HIZLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR.MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NİN TÜRKÜLER

YAŞAM 12.03.2026 11:01:55 0
Gesi Mesire Alanı’nda canlandırma çalışmaları sürüyor
Melikgazi Belediyesi’nin türkülere konu olan Gesi bağlarının güzelliğini yeniden canlandıracak, vatandaşların yüzünü güldürecek projesi Gesi Mesire Alanı Revizyon ve Canlandırma çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.
Proje kapsamında Gesi Mesire Alanında çevre düzenlemesi, ağaç bakımları, ağaç dikimleri, bölgenin genişletilmesi, mangal alanları, piknik alanları ve sürpriz çalışmalar yer alıyor.
Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, incelemeye gittiği Gesi Mesire Alanın 2026 yazında her yaştan vatandaşa hitap edecek harika bir mekan haline geleceğini belirterek şunları söyledi:
"Melikgazi Belediyemizin en renkli projelerinden bir tanesindeyiz. Çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Çevrede düzenlemeler var, ağaç bakımları var, yeni ağaç dikimleri var ve bölgeyi genişletiyoruz. Meşhur türkülere konu olan Gesi bağlarındayız. Burada çok güzel eski bir ağaçlandırılmış bir alan var, bu ağaçlandırılmış alanı rehabilite ediyoruz, daha da büyütüyoruz, çok daha güzel bir hale getiriyoruz. Dolayısıyla 2026 yazında inşallah Gesi Mesire Alanı çocuklar, gençler, kadınlar, aileler için keyifle zaman geçirecekleri bir mekan haline geliyor. Burada çok büyük ihtiyaçlar vardı. Özellikle restoran, mescit, piknik alanları eksikti. Burada güzel mangal alanları oluşturuyoruz, çok güzel sürpriz projelerimiz var. Bu projenin bir kısmının görselini inşallah bittikten sonra sizlerle paylaşacağız. Bitkilerimiz, yeşillendirdiğimiz alanlarımız, güllerimiz, çiçeklerimiz olacak. Dolayısıyla bir çok alanda fotoğraf çektirebileceğiniz, nitelikli ve zevkli zaman geçireceğiniz bir hale geliyor. Tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Burası hakikaten Gesi bağlarındaki o türkünün tekrar canlanacağı güzel bir proje olacak. Hayırlı olsun."
Yorum

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ