Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aşkın Genç ve İl Başkanı Feyzullah Keskin,Türk-İş Kayseri İl Temsilcisi İdris Güven ve Yol-İş 1 No’lu Şube Başkanı Atilla Özmel’in ev sahipliğinde, Türk-İş’e bağlı sendikaların başkanlarıyla bir araya geldi. Aşkın Genç, işçilerin sorunlarının konuşulduğu toplantıda, “Emeğin hakkını savunmak, emekçinin alın terini korumak bizim temel mücadelemizdir” dedi.
Türk-İş Kayseri İl Temsilcisi İdris Güven ve Yol-İş 1 No’lu Şube Başkanı Atilla Özmel’in ev sahipliğinde, Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aşkın Genç ve İl Başkanı Feyzullah Keskin, Türk-İş’e bağlı sendikaların başkanlarıyla bir araya geldi.
İşçilerin sorularının dile getirildiği toplantıda konuşan CHP Milletvekili Aşkın Genç, “Asgari ücret, enflasyon karşısında her geçen gün daha da eriyor; geçim koşulları ağırlaşıyor, alım gücü hızla düşüyor. Tüm bu adaletsizliklere rağmen emeğiyle üreten, ülkeyi ayakta tutan emekçilerin yanındayız. Emeğin hakkını savunmak, emekçinin alın terini korumak bizim temel mücadelemizdir” ifadelerin kullandı.
Haber: Semra Acar