GAZİ JANDARMA ÇAVUŞ TOPRAĞA VERİLDİ

2007 yılında Mardin’de gazi olan Jandarma Uzman Çavuş Reşat Bakırgeçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.Uzman Çavuş Reşat Bakır Bünyan’da yapılan askeri törenle toprağa verildi.

13.09.2025 10:21:00 0
GAZİ JANDARMA ÇAVUŞ TOPRAĞA VERİLDİ

Hayatını kaybeden Gazi Jandarma Uzman Çavuş Reşat Bakır için askeri tören düzenlendi. Törene Bünyan Kaymakamı Yücel Erdem, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Bilgihan Yeşilyurt, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Okandan, Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arzu Çıngır, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, ilçe protokolü ve Bakır’ın yakınları katıldı.

Gazi Jandarma Uzman Çavuş Reşat Bakır, Bünyan Bayramlı Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi. Haber: Semra Acar

 

 

Yorum

İYİ PARTİLİ KADINLAR KAHVE GÜNÜNDE BULUŞTU

ALTUN, GENEL BAŞKAN ARIKAN’LA BİR ARAYA GELDİ

ERYILMAZ’DAN GÜNEŞ’E SERT SÖZLER

MİLLET DERNEĞİNDE “MODERN SÖMÜRGECİLİK”SEMİNERİ DÜZENLENDİ

İYİ PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

MHP MELİKGAZİ'DEN BELSİN ÇIKARMASI TİTİZBAŞ, HEMŞEHRİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

MHP’Lİ YÖNETİCİLERDEN AKAY’A ZİYARET

KALIN, DİSİPLİNLİ VE SONUÇ ODAKLI ÇALIŞMALARIMIZ HER DAİM SÜRECEK

DIŞİŞLERİ BAKANI HAKAN FİDAN 7 ŞUBAT’TA KAYSERİ'YE GELİYOR

SUNGUR: SESSİZ KALANLARIN ‘TEŞEKKÜR’ İRONİSİ