GAZETECİ-YAZAR KALKAN, GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

KALKAN, GAZETEMİZ ÇALIŞANLARINA “KURTULUŞ SAVAŞINDA KAYSERİ”KİBATINI İMZALADI

KÜLTÜR-SANAT 18.10.2021 12:23:00 0
GAZETECİ-YAZAR KALKAN, GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

Gazeteci-Yazar Yüksel Kalkan’ın” Kurtuluş Savaşında Kayseri” adlı kitabı okuyucular tarafından yoğun ilgi görüyor. Kalkan, yoğun istek üzerine ikinci baskıya gideceklerini belirtiyor. 

Gazeteci-Yazar Yüksel Kalkan, gazetemiz Gerçek Haberi ziyaret etti. Yazı İşleri Müdürümüz Mustafa Cengiz ile bir süre sohbet eden Kalkan, 11. Kitabı olan “Kurtuluş Savaşında Kayseri” adlı kitabını imzaladı. Gazetemiz çalışanlarına da tek tek kitabını imzalayan Kalkan, Allah’a şükürler olsun ki 11. Kitabım olan “Kurtuluş Savaşında Kayseri” adlı kitabımızı da okuyucularımızla buluşturduk. 206 sayfadan oluşan kitabımıza yoğun bir ilgi var. İnşallah ikinci baskıya da gidebiliriz dedi.

Kalkan, şunları kaydetti.” Bu kitap Hakimiyet Gazetesi olarak “Kurtuluş Savaşında Kayseri ve içinde haçın savaşını anlatan yazı dizisi olarak okuyucularımıza sunulmuş olup, 2011 yılında geleneksel gazetecilik yarışmasında yazı dizisi dalında birincilik ödülüne layık görülmüştür. Ödül töreni 2012 yılında Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi konferans salonunda yapılmıştır. Ödül törenimize bakanlar, Kayseri milletvekilleri, valimiz ve belediye başkanlarımız katılmıştır. Gazetecilik mesleğini daha da ileriye götürmek, çalışanları teşvik etmek amacıyla yapılan bu yarışmada Hakimiyet Gazetesi adına birincilik ödülümü dönemin Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın elinden aldım. İnşallah daha güzel eserlere imza atacağız. Kayserimizi ve ilçelerini yazacağımız yeni kitaplarımızla tanıtma imkanı bulacağız.”  Haber: Mehmet Yılmaz


BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

TÜRKMEN: GENÇLERİMİZE DE DEVA OLACAĞIZ

ALİ BABACAN: EL KESESİNDEN EMEKLİLERE SÜRPRİZ YAPIYORLAR

CHP’DE SEÇİM SÜRECİ MASAYA YATIRILDI

ENGELLİLERİN ARAÇLARI BELEDİYENİN MAKİNE PARKINDA TAMİR EDİLECEK

İŞ İNSANI NEJDET PALA’DAN MHP’YE BÜYÜK JEST

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ