FSM ‘DEN KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİĞİ

KÜLTÜR-SANAT 25.10.2021 12:52:00 0
FSM ‘DEN KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİĞİ

PEYGAMBERİMİZ (SAV)’İN HAYATI ANLATILDI
Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Kayseri Şubesi Kutlu Doğum haftası dolayısıyla bir program düzenledi. Hunat Hatun Medresesi Konferans salonunda gerçekleştirilen programa kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Programda, Peygamber Efendimiz(SAV)’in hayatı anlatıldı. 
İdris Yetim Hocanın Kur-anı Kerim tilavetiyle başlayan programda vakıf kasidesi gurubu tarafından tefride ve kasideler eşliğinde mevlidi şerif okunup slalt gösterimi yapıldı. Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Başkan Yardımcısı ve Kayseri İl Temsilcisi İlhan Zafer’in açılış konuşmasının ardından Yozgat FSM Eğitim ve Yardımlaşma vakfı temsilcisi İlahiyatçı Eğitimci Abdullah Kartal günün anlam ve önemine dair bir konuşma yaptı. Kartal, Peygamber Efendimiz (SAV)’in hayatını anlattı, sünnetlerinden örnekler verdi. Etkinlikte ayrıca programa katılan davetlilere de çeşitli hediye ve ikramlarda bulunuldu. Program Gedik Hasanlı Köyü Cami imamı Abdulbaki Açan’ın Kur-an tilaveti ile sona erdi.
Programı, Bozok Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkan yardımcısı Esat Aktürk ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bayer Öztürk’te izledi.
 Haber: Mehmet Yılmaz
 


YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU