ERÜ İŞÇİLERİNDEN REKTÖRE PROTESTO

Erciyes Üniversitesi, Türkiye Sağlık İş Sendikası ile imzaladığı protokole uymayınca burada çalışan işçiler rektör Prof.Dr. Fatih Altın’ı protesto etti.

EKONOMİ 25.06.2023 12:17:00 0
ERÜ İŞÇİLERİNDEN REKTÖRE PROTESTO

Erciyes Üniversitesi, Türkiye Sağlık İş Sendikası ile imzaladığı protokole uymayınca burada çalışan işçiler rektör Prof.Dr. Fatih Altın’ı protesto etti.

Erciyes Üniversitesi yönetiminin prosedürleri bahane ederek 10 Mayıs’ta imzalanan kamu çerçeve protokolünü hayata geçirmediğini iddia eden bir gurup çalışan, rektörlük binası önünde basın açıklaması yaparak rektör Altın’ı protesto etti. İşçilerin bu eyleminin ardından bir açıklama yapan Türk-İş Kayseri İl Temsilcisi, Koop-İş Sendikası Şube Başkanı İdris Güven işçileri memnun edecek bir açıklama yaptı. Güven açıklamasında şunları söyledi. ” 23 Haziran 2023 Cuma günü Erciyes Üniversitesi rektörlük önünde yaptığımız basın açıklamasına istinaden; bugün Erciyes Üniversitesi rektörlüğümüzle yaptığımız istişareler sonrasında ortak bir karar alarak yapılması gereken ek protokolün bayramdan hemen  sonra ivedilikle imzalanmasına karar verilmiştir. İstişarelerimiz sonucu rektörlüğümüzün  olumlu yaklaşımından dolayı şahsım üyelerim ve sendikam Koop-İş adına kendilerine teşekkür eder saygılar sunarım Bu süreçte bizlerin çağrısına hızla cevap veren rektörümüze rektör yardımcılarımıza genel sekreterimize ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Bayramdan sonra ek protokol rektörlüğümüzün oluruna istinaden sendikamız Koop-iş ve TÜHİS arasında Ankara’da bağıtlanacaktır. Böylelikle rektörlüğümüzün ve sendikamızın girişimleri neticesinde üyelerimizin mağduriyeti giderilmiş olacaktır. “ Haber: Mehmet Yılmaz


SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”