ERÜ “Sektör Kampüste” programının paydaşları arasında yer aldı

SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI’NIN TEKNOLOJİ EKOSİSTEMİNİN BİRİKİMLERİNİ ÖĞRENCİLER İLE BULUŞTURMAK AMACIYLA HAYATA GEÇİRİLEN “SEKTÖR KAMPÜSTE” PROGRAMININ TANITIM TÖRENİ SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI MUSTAFA VARANK’IN KATILIMLARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. TÖREN KAP

YAŞAM 10.04.2023 15:00:37 0
ERÜ “Sektör Kampüste” programının paydaşları arasında yer aldı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın teknoloji ekosisteminin birikimlerini öğrenciler ile buluşturmak amacıyla hayata geçirilen “Sektör Kampüste” programının tanıtım töreni Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımları gerçekleştirildi. Tören çerçevesinde Program paydaşları arasında yer alan Erciyes Üniversitesi (ERÜ) ile ASPiLSAN arasında protokol imzalandı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Millet Kütüphanesi’nde düzenlenen programa; Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun’un yanı sıra program paydaşı Üniversitelerin Rektörleri, akademisyenler ve firma yetkilileri katıldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın program hakkında bilgiler verdiği tanıtım toplantısında “Sektör Kampüste” programı çerçevesinde paydaş üniversiteler ile firmalar arasında işbirliği protokolleri imzalandı. Protokoller çerçevesinde ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun ile ASPiLSAN Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Turan Özdemir arasında protokol imzalandı.
Tören, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile program paydaşı üniversite Rektörleri ve firma temsilcilerinin fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi.
Yorum

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ