ERÜ İle İTÜ Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ (ERÜ) İLE İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İTÜ) ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.ERCİYES ÜNİVERSİTESİ (ERÜ) İLE İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İTÜ) ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.

YAŞAM 3.11.2022 09:52:52 0
ERÜ İle İTÜ Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Erciyes Üniversitesi (ERÜ) ile İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) arasında iş birliği protokolü imzalandı. Protokol çerçevesinde Öğrenci, Araştırma Görevlisi ve Öğretim Üyesi değişim programları ve Ortak bilimsel konferans, sempozyum, seminerler düzenlenecek.
Rektörlük toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen protokol imza töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, "İTÜ ile yapılan bu akademik iş birliğinin her iki üniversiteye şehirlerimize ve ülkemize hayırlı olmasını güzel projeler ortaya konmasını nasip etmesini ve hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. Rektör Prof. Dr. İsmail Koyuncu’ya imza töreninde yaptığı konuşmada, protokolün önemine dikkat çekerek, “Ülkemizin iki güzide Araştırma Üniversitesi’nin ileriye dönük olarak ortak akademik iş birliği protokolünün hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ortak iş birlikleri ortak araştırma merkezleri ortak projeler ve tecrübe aktarımları konusunda somut projeler geliştirmek istiyoruz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Rektör Altun ile Rektör Koyuncu protokole imza attı.
Yorum

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ