ERŞAN, NİMET BAYRAKTAR AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİNİ GEZDİ

İl Sağlık Müdürü Mehmet Erşan başkanlığında düzenlenen toplantıda masaya yatırılarak merkezin ihtiyaç ve gereksinimleri hakkında istişarelerde bulunuldu.

24.10.2024 14:50:00 0
ERŞAN, NİMET BAYRAKTAR AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİNİ GEZDİ

  İl Sağlık Müdürü Mehmet Erşan; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Ahmet Özyalçın, Destek Hizmetleri Başkanı Mesut Akdeniz, Başkan Yardımcısı Levent Kaşikan, İl Kalite Koordinatörü Metin Atik ve ilgili birim sorumlularıyla Nimet Bayraktar ADSM'de sunulan hizmetleri yerinde inceledi. 
  Yapılan incelemeler sonrası hazırladıkları değerlendirme raporu, İl Sağlık Müdürü Mehmet Erşan başkanlığında düzenlenen toplantıda masaya yatırılarak merkezin ihtiyaç ve gereksinimleri hakkında istişarelerde bulunuldu.
Toplantının sonunda genel bir değerlendirme yapan İl Sağlık Müdürü Erşan, “Geçtiğimiz yıl başlattığımız program kapsamında ilçe sağlık tesislerimiz değerlendirmesini tamamladık. İl merkezimizdeki değerlendirmelerin ilkini de Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Hastanemizle başladık. Bu ziyaretlerdeki amacımız, daha kaliteli ve etkin sağlık hizmeti sunabilmek adına sağlık tesislerimizde verilen hizmetlerini ve diğer etkenleri yerinde değerlendirmek" ifadelerini kullandı.
 Haber Merkezi