Erling Moe: "Sahada göstermek istediğimiz Kayserispor’u gösterdik"

SÜPER LİG’İN 27. HAFTASINDA KAZANDIKLARI FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI SONRASI KONUŞAN KAYSERİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ERLİNG MOE, "SAHADA GÖSTERMEK İSTEDİĞİMİZ KAYSERİSPOR’U GÖSTERDİK" DEDİ.SÜPER LİG’İN 27. HAFTASINDA KAZANDIKLARI FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI SONRASI KON

ASAYİŞ 19.03.2026 20:15:06 0
Erling Moe:
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Fatih Karagümrük maçının ardından, "Sahada göstermek istediğimiz Kayserispor’u gösterdik" dedi.
Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Kayserispor evinde Fatih Karagümrük’ü 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, "Maçın ne kadar önemli olduğunun farkındaydık. Biz Karagümrük takımına göre duygularını daha fazla kontrol edebilen taraf olduk. Kırmızı kar bu durumu etkiledi. Özellikle ilk yarıda oyunu istediğimiz gibi domine ettik. Sahada göstermek istediğimiz Kayserispor’u gösterdik. Özellikle ikinci yarıda da oyunu domine etmeye ve fırsatlar oluşturmaya devam ettik. Ancak 1-0’dan fazlasını yakalayamadık. Milli ara boyunca özellikle bu konuda çalışacağız. Oyuncularım bugün, Kayserispor’un sahada nasıl olması gerektiğini ile ilgili beklentilerimizi karşıladı. Bundan sonrası daha iyi olacak. Bugün benim evimizdeki ikinci maçım. Buradaki atmosferden çok mutluyum. Taraftarlarımız bizi kenarda oldukça iyi savundular. Kayseri’de oynayacağımız bir sonraki maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Bir sonraki maçta neler olacağına bakacağız. Onukha bugün etkiliydi. Oyuna girdikten sonra fırsatlar buldu. Doğru ikiliyi bulduktan sonra yine çift forvet oynayabiliriz" diye konuştu.
Yorum

GENÇ, DEVELİ ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

MHP’LİLER İFTARDA BULUŞTU

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI