ERKİLET’İN EN BÜYÜK GİYİM VE AKSESUAR MAĞAZASI AÇILDI

Erkilet’in en işlek caddesi olan ve Ertuğrul Gazi Mahallesinde hizmete açılan Fırsat Class AVM düzenlenen sade bir törenle açıldı.

EKONOMİ 16.02.2021 09:46:00 0
ERKİLET’İN EN BÜYÜK GİYİM VE AKSESUAR MAĞAZASI AÇILDI

Erkilet’in en işlek caddesi olan ve Ertuğrul Gazi Mahallesinde hizmete açılan Fırsat Class AVM düzenlenen sade bir törenle açıldı. İç giyim-Bebe, Çocuk Giyim, Aksesuar ve kozmetik reyonları ile göz dolduran AVM’nin açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Yıldırım Beyazıt Keçitepesi Muhtarı Şenol Yıldızhan’ın kızı Demet Karaaslan ile ortağı Yasin Karakuç’un birlikte işletmeciğini yaptığı Fırsat Class AVM düzenlenen törenle hizmete girdi. Duaların edilip kurbanların kesildiği açılışta kısa bir konuşma yapan Demet Karaaslan, yaklaşık bin 500 metre kare üzerine kurdukları iki katlı AVM’mizi Erkilet halkı başta olmak üzere tüm Kayserililerin gezip görmesini istiyorum dedi. Karaaslan, Mağazamızda açılışımıza özel ürünlerimiz yer alıyor. İç giyimden-Bebe giyimine, Çocuk giyiminden, tüm Aksesuar ve kozmetik çeşitlerine kadar ürün yelpazemiz mevut. Ben halkımızı hayatlarını renklendirmeleri için yeni mağazamıza bekliyorum ifadelerini kullandı.
  Daha sonra okunan dualar ve kesilen kurbanların ardından Fırsat Class AVM’nin kurdelesi kesilerek hizmete açıldı. Açılışa kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. HABER-FOTO: MEHMET YILMAZ


YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU