En keskin bıçaklar Yöresel Ürünler Fuarı’nda

KURBAN BAYRAMI'NA SAYILI GÜNLER KALA MEŞHUR SÜRMENE BIÇAKLARI YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI'NDA ALICILARINI BEKLİYOR.KURBAN BAYRAMI'NA SAYILI GÜNLER KALA MEŞHUR SÜRMENE BIÇAKLARI YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI'NDA ALICILARINI BEKLİYOR.KURBAN BAYRAMI'NA SAYILI GÜNLER KALA

YAŞAM 30.06.2022 15:14:27 0
En keskin bıçaklar Yöresel Ürünler Fuarı’nda
Kurban Bayramı’na sayılı günler kala meşhur Sürmene bıçakları Yöresel Ürünler Fuarı’nda satışa sunuldu.

Kayseri’de 25 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında Dünya Ticaret Merkezi’nde açılan Yöresel Ürünler Fuarı, yöresel ürünleri vatandaşların ayağına getiriyor. Dünyaca ünlü Sürmene bıçakları da, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala fuarda yerini aldı.
40 yıllık bıçak ustası Adnan Karamahmutoğlu, vatandaşları fuara davet ederek, "Bu bıçaklar Sürmene bıçağı ve ustalığı iyidir. Suyu balık yağında verilir ve keskindir. Vatandaşlarımızın bıçak ihtiyaçları varsa bekliyoruz. Burada çoğu insan beni tanır ve bıçaklarımın kalitesini bilir. Herkesi beklerim. Her çeşit bıçağımız var. Özellikle kurban için çok iyi bıçaklarımız var. Kurban keserken en önemli şey bıçaktır. Bıçaktan sonra kasap gelir" ifadelerini kullandı.
Yorum

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ

MTP İL BAŞKANI YILDIRIM AKGÜL: REFERANDUM YAPILMADAN ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ YAPILAMAZ

CHP İL BAŞKANI ÖZER’DEN İKTİDARA TEPKİ

CUMHUR İTTİFAKI KAYSERİ’DE TEK YÜREK

AK PARTİ'DEN 3 GÜN PAYLAŞIMI

İSMAİL SALEP: “TÜRKİYE İÇİN GÜÇLÜ DEVLET, GÜÇLÜ MİLLET HEDEFİ”