En anlamlı sosyal deney

KAYSERİ'DE ÖĞRENCİLER İÇİN GERÇEKLEŞTİRİLEN SOSYAL DENEYDE, YERE DÜŞEN TÜRK BAYRAĞINI YAKALAYAN ÖĞRENCİLER BÜYÜK ALKIŞ TOPLADI.KAYSERİ'DE ÖĞRENCİLER İÇİN GERÇEKLEŞTİRİLEN SOSYAL DENEYDE, YERE DÜŞEN TÜRK BAYRAĞINI YAKALAYAN ÖĞRENCİLER BÜYÜK ALKIŞ TOPLADI.

YAŞAM 19.05.2025 13:40:20 0
En anlamlı sosyal deney
Kayseri’de öğrenciler için gerçekleştirilen sosyal deneyde, yere düşen Türk bayrağını yakalayan öğrenciler büyük alkış topladı.
Talas Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla sosyal deney hazırladı. İlçede bulunan Şehir Nuri Aydın Sağır Anadolu Lisesi’nin bahçesine Türk Bayrağı asan belediye ekipleri, sonrasında yaşananları kayda almaya başladı. Öğrenciler teneffüs zilinin çalmasıyla beraber okulun bahçesinde gezerken, bayrak o anda yere düştü. Bayrağın düştüğünü gören öğrenciler, hızlı bir refleksle bayrağı yere düşmeden yakaladı.
O anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Talas Belediye Başkanı Mutafa Yalçın, "Kırmızıyla beyazın birleştiği o an, yalnızca bir refleks değildi Bir milletin evlatları, yere düşmeden tuttu onurunu, geçmişini, geleceğini.
Çünkü bu topraklarda bayrak yere düşmez. Çünkü gençlik, hâlâ en güzel yerden, yürekten geliyor. Atatürk’ü saygıyla anıyor, gençliğin sevgisi ve azmiyle yarınlara umutla bakıyoruz" dedi.
Yorum

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ