“Eksiklerimizi birlikte tamamlıyoruz”

TALAS BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA YALÇIN, TALAS KAYMAKAMI YAŞAR DÖNMEZ İLE BİRLİKTE MUHTARLARLA ÇÖMLEKÇİ MAHALLESİNDE BİR ARAYA GELDİ. AYDA BİR DÜZENLENEN PROGRAMDA BAŞKAN YALÇIN, MUHTARLARI YÜZ YÜZE DİNLEYEREK TALEP VE ÖNERİLERİNİ TEK TEK NOT ALDI.TALAS BE

YAŞAM 6.09.2024 12:36:04 0
“Eksiklerimizi birlikte tamamlıyoruz”
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez ile birlikte muhtarlarla Çömlekçi Mahallesinde bir araya geldi. Ayda bir düzenlenen programda Başkan Yalçın, muhtarları yüz yüze dinleyerek talep ve önerilerini tek tek not aldı.
Her ay düzenlenen Muhtarlar Toplantısı, bu kez Çömlekçi Mahallesi Sosyal Tesisi’nde gerçekleşti. Toplantıya Başkan Yalçın ve Kaymakam Dönmez’in yanı sıra muhtarlar katıldı.
Burada konuşan Başkan Yalçın, muhtarlarla birlikte şehri yönettiklerini belirterek, katkıları ve önerileri için teşekkür edip, “Eksiklerimizi birlikte tamamlıyoruz. Bizden önceki başkanlara ve muhtarlara teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

"Sahip olduklarımızın kıymetini biliyoruz"
Başkan Yalçın’dan sonra söz alan Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez, “İlimize bugüne kadar hizmet eden büyüklerimizi sevgi ve saygıyla anıyoruz. Sahip olduklarımızın kıymetini biliyoruz. Elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz.” diyerek, hizmeti geçenlere teşekkür etti.
Muhtarlar da yapılan toplantıda, Başkan Yalçın’a mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Konuşmaların ardından toplantı istek ve taleplerin dinlenmesiyle sona erdi.
Yorum

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ