Ekonomi ve Finans Buluşmaları’nın 2’ncisi Kayseri’de düzenlenecek

TÜRKONFED VE İNTEGRAL YATIRIM İŞ BİRLİĞİNDE ORGANİZE EDİLEN EKONOMİ VE FİNANS BULUŞMALARI’NIN İKİNCİ ETKİNLİĞİ “YATIRIM ALTERNATİFLERİ VE RİSK YÖNETİMİ” TEMASIYLA YARIN KAYSERİ'DE DÜZENLENECEK.

GÜNCEL 19.06.2023 11:31:46 0
Ekonomi ve Finans Buluşmaları’nın 2’ncisi Kayseri’de düzenlenecek
TÜRKONFED ve İntegral Yatırım iş birliğinde organize edilen Ekonomi ve Finans Buluşmaları’nın ikinci etkinliği “Yatırım Alternatifleri ve Risk Yönetimi” temasıyla yarın Kayseri’de düzenlenecek.

TÜRKONFED ve İntegral Yatırım iş birliğinde düzenlenen, başta KOBİ’ler olmak üzere işletmeleri yakından ilgilendiren finansal yatırım kanallarının tüm boyutlarıyla ele alınmasını amaçlayan Ekonomi ve Finans Buluşmaları’nın ikinci etkinliği “Yatırım Alternatifleri ve Risk Yönetimi” temasıyla Kayseri’de devam ediyor. Yarın Orta Anadolu Girişim ve İş Dünyası Federasyonu (ORSİFED) ev sahipliğinde düzenlenecek etkinlikte, “Alternatif Yatırım Enstrümanları” ve “Risk Yönetimi” konulu iki panel gerçekleştirilecek.
Etkinliğin açılış konuşmalarını TÜRKONFED Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Gizer, ORSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Soner Türküm ve İntegral Yatırım Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Taşdoğan gerçekleştirecek.
Yorum

GENÇ, DEVELİ ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

MHP’LİLER İFTARDA BULUŞTU

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI