DİRMEN “İSTEDİĞİNİZ OLMADI OLMAYACAK”

Alperen Ocakları Kayseri İl Başkanı Mustafa Dirmen’den Gergerlioğlu’na tepki.

SİYASET 5.07.2024 16:00:00 0
DİRMEN “İSTEDİĞİNİZ OLMADI OLMAYACAK”

Alperen Ocakları Kayseri İl Başkanı Mustafa Dirmen, DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun TBMM’de Vali Gökmen Çiçek ve İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın hakkında söylediği sözlere tepki gösterdi. Dirmen, “Valimiz Gökmen Çiçek ve Emniyet Müdürümüz Atanur Aydın’ın emekleri ve fedakârlıkları inkar edilemez. İstediğiniz olmadı olmayacak kimin ağzı ile konuştuğunuzu biliyoruz” dedi.

DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun TBMM’de Vali Gökmen Çiçek ve İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın hakkında söylediği sözlere tepki gösteren Alperen Ocakları Kayseri İl Başkanı Mustafa Dirmen, “Valimiz Gökmen Çiçek ve Emniyet Müdürü Atanur Aydın’ın emekleri ve fedakârlıkları inkâr edilemez” diye konuştu.

Dirmen, “30 Haziran'da Kayseri’de başlayan olaylarla alakalı DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Valimiz Gökmen Çiçek ve İl Emniyet Müdürümüz Atanur Aydın’a söylemedikleri cümleler üzerinden meclis gündeminde iddialarda bulunmuştur. Huzur şehri Kayserimizde olayların başladığı an itibari ile Valimiz ve Emniyet Müdürümüz halkın içinde olarak hemşerilerimizi sağduyulu olmaya davet etmiştir. Şahsım olarak olaylara şahidim ve şahidiz. Valimiz Gökmen Çiçek ve İl Emniyet Müdürümüz Atanur Aydın’ın emekleri ve fedakârlıklarıinkar edilemez. Valimize, emniyet müdürümüze, kolluk kuvvetlerimize, aziz hemşerilerimize memleketimizin selameti için göstermiş oldukları fedakârlıktan dolayı minnettarız” dedi. Haber Merkezi