Develi’nin giriş kapısı olacak yeni otobüs terminali inşaatı hızla yükseliyor

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, DEVELİ İLÇESİNİN GELİŞİMİNE ÖNEMLİ KATKI SAĞLAYACAK YENİ OTOBÜS TERMİNALİNİN İNŞAATINA DEVAM EDİYOR.KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, DEVELİ İLÇESİNİN GELİŞİMİNE ÖNEMLİ KATKI SAĞLAYACAK YENİ OTOBÜS TERMİNALİNİN İNŞAATINA DEVAM

YAŞAM 21.04.2025 12:49:53 0
Develi’nin giriş kapısı olacak yeni otobüs terminali inşaatı hızla yükseliyor
Kayseri Büyükşehir Belediyesi; Develi ilçesinin gelişimine önemli katkı sağlayacak yeni otobüs terminalinin inşaatına devam ediyor. İlçenin adeta giriş kapısı niteliğinde olacak terminal, bölgenin ulaşım altyapısını modernize ederken, Develi sakinleri de projeden memnuniyet duyuyor.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Develi ilçesinin önemli ihtiyaçlarından biri olan yeni otobüs terminali inşaatını hızla sürdürüyor. Temeli atıldıktan sonra aralıksız bir şekilde devam eden çalışmalar, ilçenin giriş kapısı niteliğinde olacak terminalin Develi’nin gelişimine büyük katkı sağlamasını hedefliyor. Toplamda 6 bin metrekarelik bir alan üzerinde inşa edilen terminalde, bin metrekarelik kapalı alanda çeşitli yapılar yer alacak. Terminal binasında satış birimleri, idari ofisler, teknik odalar ve bekleme alanları bulunacak. Ayrıca, araç yıkama alanları ve şoför dinlenme odalarını içeren bir yapı ile güvenlik noktası ve nizamiye yapısının da yer alacağı proje, Develi’nin modern bir ulaşım altyapısına sahip olmasını sağlayacak. Yapım süreciyle ilgili olarak, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, projenin fiziki gerçekleşmesinin yüzde 40 seviyesine ulaşmış durumda olduğunu kaydetti. Başkan Büyükkılıç, Develi halkına verdiği sözü tutarak ilçeye önemli bir yatırımı hayata geçirdiklerini belirtti. Develi sakinleri de projeye olan desteklerini dile getirerek Başkan Büyükkılıç’a teşekkürlerini iletti.
Yeni otobüs terminalinin, hem ulaşımı kolaylaştıracak hem de Develi’nin büyümesine ve gelişmesine katkı sağlayacak bir yatırım olacağı ifade ediliyor.
Yorum

CHP YOZGAT’TA MİTİNG YAPTI

BAŞKAN METİN’DEN BAHÇELİ’YE ZİYARET

SAADET PARTİSİNDE ERDAL ALTUN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

MHP İLE CHP ARASINDA YEŞİLKENT GERGİNLİĞİ

CHP’DE ÖZGÜR ÖZEL YENİDEN GENEL BAŞKAN

ERDAL ALTUN: ZAMLA EKONOMİ YÖNETİLMEZ

TÜRKEŞ, 30 AYRI CAMİDE DUALARLA ANILDI

ALTUN: "ÇADIRLAR YALNIZCA SEÇİM ZAMANINDA GÖRÜLÜYOR"

CHP CUMHURBAŞKANLIĞI ADAYI İÇİN ÖN SEÇİM YAPTI

MHP İL BAŞKANI ENES ERTUĞRUL KALIN: DALIMIZI KOPARMAYA ÇALIŞANIN AĞACINI KÖKÜNDEN SÖKERİZ