Develi’de İmam Hatip Ortaokulu’nda ‘Yabancı Dil Şenliği’

KAYSERİ'NİN DEVELİ İLÇESİNDE BULUNAN SALİH ONARAN İMAM HATİP ORTAOKULU’NDA 2024-2025 EĞİTİM YILINDA UYGULANMAYA BAŞLANAN YOĞUNLAŞTIRILMIŞ YABANCI DİL PROGRAMI KAPSAMINDA, 5. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLADIĞI YABANCI DİL ŞENLİĞİ BÜYÜK BİR İLGİYLE GERÇEKLEŞ

YAŞAM 29.05.2025 16:15:12 0
Develi’de İmam Hatip Ortaokulu’nda ‘Yabancı Dil Şenliği’
Kayseri’nin Develi ilçesinde bulunan Salih Onaran İmam Hatip Ortaokulu’nda 2024-2025 eğitim yılında uygulanmaya başlanan Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı kapsamında, 5. sınıf öğrencilerinin hazırladığı Yabancı Dil Şenliği büyük bir ilgiyle gerçekleştirildi.
İlçe merkezindeki ilkokulların 4. sınıflarında öğrenim gören 680 öğrencinin katılımıyla düzenlenen etkinlikte 5. sınıf öğrencileri İngilizce drama gösterileri, şarkılar, interaktif oyunlar ve sunumlarla sahne aldılar. Etkinlik boyunca misafir öğrencilere okul tanıtımı yapılırken, aynı zamanda eğlenceli ve öğretici bir atmosfer sunuldu.
Etkinlik sayesinde Salih Onaran İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri hem dil becerilerini sergileme fırsatı buldu hem de okula dair sıcak ve samimi bir tanıtım gerçekleştirildi.
Yorum

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ