Derbi maçı Kayseri EMAR’a pahalıya mal oldu

KAYSERİ EMAR FUTBOL KULÜBÜ, HEM DERBİ MAÇINI HEM DE ÜÇ FUTBOLCUSUNU KAYBETTİ. AMATÖR FUTBOL DİSİPLİN KURULU, 3 FUTBOLCUNUN CEZASINI BELİRLEDİ.KAYSERİ EMAR FUTBOL KULÜBÜ, HEM DERBİ MAÇINI HEM DE ÜÇ FUTBOLCUSUNU KAYBETTİ. AMATÖR FUTBOL DİSİPLİN KURULU, 3 F

ASAYİŞ 24.03.2022 11:54:33 0
Derbi maçı Kayseri EMAR’a pahalıya mal oldu
Kayseri EMAR Futbol kulübü, hem derbi maçını hem de üç futbolcusunu kaybetti. Amatör Futbol Disiplin Kurulu, 3 futbolcunun cezasını belirledi.
Bölgesel Amatör Lig 3. Bölge 3. Grup maçında Kayseri ekibi Talasgücü Belediyespor ile karşılaşan Kayseri EMAR Grup futbol kulübü sahadan 1-0 yenik ayrılırken yaşanan olaylardan ötürü 3 futbolcusu da kırmızı kart görmüştü. Amatör Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilen Emre Erol, Halil Akhan ve Çağatay Polatdemir’in cezaları belli oldu. Amatör Futbol Disiplin Kurulu, 23 Mart 2022 tarihli toplantısında 3 futbolcuya da Futbol Disiplin Talimatının 44/1-a uyarınca 5 resmi müsabakadan men cezası verilmesine hükmetti.
Tedbirli olarak cezalandırılan Emre Erol, Halil Akhan ve Çağatay Polatdemir, takımının ligde kalan 3 maçında forma giyemeyecek.
Yorum

GENÇ, DEVELİ ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

MHP’LİLER İFTARDA BULUŞTU

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI