’Cinsel istismar’ suçundan aranan 2 kişi yakalandı

KAYSERİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE YAPILAN ÇALIŞMALARDA; 'CİNSEL SALDIRI' VE '12 YAŞINI TAMAMLAMIŞ ÇOCUĞUN NİTELİKLİ CİNSEL İSTİSMARI' SUÇLARINDAN ARANAN İKİ KİŞİ YAKALANDI.KAYSERİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE YAPILAN ÇALIŞMALARDA; 'CİNSEL SALD

YAŞAM 13.05.2025 18:27:32 0
’Cinsel istismar’ suçundan aranan 2 kişi yakalandı
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda cinsel istismar suçundan aranan 2 kişi yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ve Melikgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu aranan şahısların yakalanmasına yönelik saklandıkları adreslere gerçekleştirilen operasyonlarda; hakkında ’cinsel saldırı’ suçundan toplam 15 yıl 10 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan U.D. ve hakkında ’çocuğa cinsel istismar’ suçundan 25 yıl 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.E. yakalandı. İşlemleri tamamlanan şahıslar cezaevine teslim edildi.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada; "Halkımızın huzurunu bozmaya çalışanlar ile mücadele aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edecektir" denildi.
Yorum

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ