CHP’LİLER PINARBAŞINA ÜST KURDU

GENÇ: PINARBAŞI HALKI 2 HAZİRAN'DA GEREĞİNİ YAPACAK

SİYASET 5.05.2024 11:37:00 0
CHP’LİLER PINARBAŞINA ÜST KURDU

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, geçtiğimiz hafta sonu Pınarbaşı Belediye Başkan adayı Deniz Yağan’la seçim otobüsü ile ilçe turu yaptı. Genç ve Yağan seçim otobüsten halkı selamladı. Halkla da sohbet eden Milletvekili Aşkın Genç, 2 Haziran'da tekrarlanacak seçimlerde Pınarbaşı halkı 31 Mart'ta olduğu gibi 2 Haziran'da da sandıkta gereğini yapacak dedi.

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Pınarbaşı'na adeta üst kurdu. CHP’nin adayı Deniz Yağan ve CHP Pınarbaşı İlçe Başkanı Eser Çetinkaya ile Pınarbaşı’nı karış karış gezen Genç, Pazarören, Demircili, Yağlıpınar, Tersakan, İnliören, Cinliören Mahallelerinde ve Pınarbaşı merkezde vatandaşlarla bir araya gelerek, destek istedi.CHP Genel Merkezi’nin bölgeye gönderdiği seçim otobüsü ile ilçe turu yapan Genç, vatandaşların seçimlerin siyasi bir kararla iptal edilmesinden dolayı tepkili olduklarını belirterek, seçimler içinde iddialı konuştu. Genç, ‘Seçilmiş Belediye Başkanımız Sayın Deniz Yağan, İlçe Başkanımız Sayın Eser Çetinkaya ve arkadaşlarımız ile Yeni Sanayi esnafımızlayız. Pınarbaşı halkı 31 Mart'ta olduğu gibi 2 Haziran’da da gereğini yapacak hizmeti, halkçı ve sosyal belediyeciliği tercih edecek.’ dedi.

Cumhuriyet Halk Partisinin Pınarbaşı Belediye Başkan adayı Deniz Yağan’da 2 Haziran seçimleri için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi. Yağan, sandıkta kazanıp masada kaybetmek bizi üzdü. Ancak halkımız 2 Haziran’da gereğini yapacak ve destekleriyle sandıkları patlatacağız. Pınarbaşı halkı müsteri olsun. bu seçimi biz fark atarak kazanacağız ifadelerini kullandı. 31 Mart 2024 tarihinde yapılan Pınarbaşı Belediye Başkanlığı ve Meclis üyelerinin seçimleri, MHP’nin itirazı üzerine iptal edilmiş ve seçimlerin 2 Haziran tarihinde tekrarlanması kararlaştırılmıştı. Haber: Mehmet Yılmaz

 


CHP’YE ÜYE OLAN GENÇLERE ROZET TAKILDI

İYİ PARTİ TALAS ADAYI GÖZÜTOK’DAN TEŞKİLATA TEŞEKKÜR

CHP’LİLER PINARBAŞINA ÜST KURDU

SEDAT KILINÇ: BİZE SANDIKTA DESTEK VEREN HERKESE MÜTEŞEKKİRİM

SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI