CHP’DE FLAŞ GELİŞME... KESKİN, TURAN ARIK LEHİNE ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

CHP Melikgazi İlçe Başkan adayı Hasan Hüseyin Keskin, adaylıktan çekildiğini bildirdi. Keskin, 27 Ekim’de yapılacak olan kongrede Turan Arık’ı destekleyeceğini söyledi.

SİYASET 13.10.2024 10:59:00 0
CHP’DE FLAŞ GELİŞME... KESKİN, TURAN ARIK LEHİNE ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

CHP Melikgazi İlçe Başkan adayı Hasan Hüseyin Keskin, adaylıktan çekildiğini bildirdi. Keskin, 27 Ekim’de yapılacak olan kongrede Turan Arık’ı destekleyeceğini söyledi. Geçtiğimiz hafta başında da mevcut ilçe başkanı Serhat Yıldırım düzenlediği basın toplantısında başkan adayı Pembegül Çetinkaya’ya lehine adaylıktan çekildiğini ve çalışma arkadaşlarıyla bu yönde karar aldıklarını belirtmişti.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Melikgazi İlçe Kongresi için geri sayım başlarken dikkat çeken gelişmelerde beraberinde yaşanıyor.  Geçtiğimiz hafta başında bir basın toplantısı düzenleyerek Başkan adayı Pembegül Çetinkaya lehine adaylıktan çekildiğini söyleyen mevcut başkan Serhat Yıldırım’ın ardından bugün de başkan adaylarından Hasan Hüseyin Keskin’de kongrede Turan Arık’ı destekleyeceğini bildirdi.27 Ekim’de yapılacak kongre öncesi delege seçimlerinin büyük bir bölümünü kanan Başkan adayı Turan Arık, bu gelişmenin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, Hasan Hüseyin Keskin’nin kendi lehine  hareket edeceğini belirtti. Arık, şu ifadelere yer verdi.  ‘Halkın iktidarını Melikgazi’den kurmak için çıktığımız bu yolda gücümüze güç katan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Melikgazi örgütümüzü daha iyiye daha güzele taşımak amacıyla çıktığı yolda; birlikte çok daha iyisini çok daha güzelini yapacağımıza olan inançla bizimle yol yürüme kararı alan Melikgazi İlçe Başkan adaylarından Sevgili Kardeşim Hasan Hüseyin Keskin’e bize duyduğu güven ve verdiği destek için teşekkür ediyorum. Yarının Melikgazi’sini, Yarının Kayseri’sini, Yarının Türkiye’sini hep beraber kuracağız. Sen ben yok, Cumhuriyet Halk Partisi var. Cumhuriyet Halk Partisi varsa umut var.’  Haber: Mehmet Yılmaz


AK PARTİ DÖRT İLÇEDE KONGRE YAPTI

MHP’NİN YENİ İL VE İLÇE YÖNETİMLERİ TANITILDI

BURKAY  FERAH MELİKGAZİ İLÇE YÖNETİMİNDE

AK PARTİ BÜNYAN, İNCESU VE YEŞİLHİSAR’DA KONGRE YAPTI

CHP’DE FLAŞ GELİŞME... KESKİN, TURAN ARIK LEHİNE ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

ÖZHAN, İYİ PARTİ’DEN İSTİFA ETTİ

İYİ PARTİ YENİ YÖNETİM KURULU İLK TOPLANTISINI YAPTI

BURSA MİLLETVEKİLİ KAYSERİLİ TÜRKOĞLU İYİ PARTİYİ ZİYARET ETTİ

MHP’DE ÜÇ BAŞKAN GÖREVİ DEVRALDI

MHP’DE DEPREM… İL BAŞKANI SEYİT DEMİREZEN İLE KOCASİNAN İLÇE BAŞKANI HACI ALİ DOĞAN GÖREVDEN ALINDI