CHP MELİKGAZİ ‘DE DELEGELER SANDIK BAŞINA GİDİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Melikgazi İlçe Teşkilatı tartışmalı mahalle delegeliği seçimlerini hafta sonu 13 mahallede yapacak.

27.09.2024 15:42:00 0
CHP MELİKGAZİ ‘DE DELEGELER SANDIK BAŞINA GİDİYOR

PM ÜYESİ ERTÜRK, “BİZ TARAF DEĞİLİZ, 4 ADAY YARIŞACAK”

Cumhuriyet Halk Partisi Melikgazi İlçe Teşkilatı ertelenen Mahalle Delegeliği seçimlerini 28-29 Eylül tarihleri arasında 13 mahallede yapacak. Toplam 1700 üyesi bulunan teşkilatta delegeler kimi başkan görmek istiyorsa onun listesiyle sandık başına giderek oyunu kullanacak. Seçimde, mevcut başkan Serhat Yıldırım, Turan Arık, Pempegül Çetinkaya ile Hasan Hüseyin Keskin’in listeleri yarışacak. 

Cumhuriyet Halk Partisi PM Üyeleri Cem Aydın ile Ali Abbas Ertürk, hafta sonu yapılacak olan mahalle delegeliği seçimi öncesi Kayseri’ye gelerek dört adayla basına kapalı bir toplantı yaptı. Ertürk,  hafta sonu birbirinden kıymetli dört adayla mahalle delegelerimizi belirlemek için sandık başına gidiyoruz. Ancak biz burada taraf değiliz. Kim kazanırsa kazansın genel merkez olarak kendisiyle iyi çalışmalar yapacağız dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Melikgazi İlçe Teşkilatı tartışmalı mahalle delegeliği seçimlerini hafta sonu 13 mahallede yapacak. Seçimde toplamda bin 700 delege oy kullanacak. Hafta sonu cumartesi ve Pazar günleri gerçekleşecek olan seçimler için gerekli her türlü önlemin alındığını söyleyen CHP il Başkanı Feyzullah Keskin, ben dört adayımıza da başarılar diliyorum. mahalle delegeliği seçimlerimize 15 PM üyemiz koordinatör olarak katılacak. Cumartesi ve Pazar günü bu seçim tamamlanıp devamında da ilçe başkanlığı seçimi gerçekleştirilecek. Ben sağlıklı ve güzel bir seçim olacağına inanıyorum dedi.  CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin ayrıca, şunu söylemeden de geçemeyeceğim. Yine bu salonda 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde dört belediye başkanlığını alacağız demiştim, şimdi bu sözümü yineliyorum. Bu kez önümüzde yapılacak olan ilk genel seçimde dört milletvekili çıkartacağız. Bunda da iddialıyım ifadelerini kullandı. CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç’te adaylara başarılar dileyerek inşallah 26 Ekim’de de ilçe kongremizle birlikte ilçe başkanımızı belirleyeceğiz.  Ben yol arkadaşlarıma ve dava arkadaşlarıma yürekten başarılar diliyor ve kendilerini kutluyorum dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi PM Üyesi Ali Abbas Ertürk’te konuşmasında cumartesi ve Pazar günleri Melikgazi teşkilatımızın mahalle delegeliği seçimini yapacağız. Öncelikle şunu söylemek isterim ki, CHP bu ülkede Demokrasinin kalesidir.Bunu hem ülkeye demokrasi vaat eden hem de kendi içinde bunu uygulayan ve hayata geçiren bir siyasi partidir. Dolayısıyla Kayserimizde hafta sonu iki gün 15 PM üyemizin de görev alacağı mahalle delegeliği seçimini yapacağız. Burada adaylarımızın tümü  de bir birinden değerli ve kıymetlidir. Genel merkez olarak hangi arkadaşımız bu koltuğa oturursa biz büyük bir onurla, gururla onla çalışacağız. Ama genel merkezin gözlemcisi ve hakemi olarak ta her arkadaşımıza eşit mesafedeyiz. Yani genel evlatlar arasında ayrım yapmaz yapamaz. Biz bu seçimi partimize yakışır bir şekilde, adil şeffaf, objektif ve üyemizin oyunun sandığı girdiği gibi sandıktan çıkacağını sağlamak için Kayseri’deyiz. Ben adaylarımıza başarılar diliyorum. CHP bu seçimi bir demokrasi şenliğinde yapacak ve  kamuoyuna vereceğimiz görüntüde bu olacaktır dedi. Haber: Mehmet Yılmaz


AK PARTİ'DE DELEGE SEÇİMLERİ YAPILDI

İYİ PARTİLİ KAZIM YÜCEL'DEN MANGAL TEPKİSİ

KARAMETE’DEN AKAR’A SOSYALLEŞME TEPKİSİ

KENANOĞLU: 'İYİ PARTİ ENTÜBE DURUMDA

DP GİK ÜYESİ KAMİL KARAMETE: HİKÂYENİN SONU GELDİ

CHP’Lİ AŞKIN GENÇ, 300 VEKİL ÇIKARTIP İKTİDAR OLACAĞIZ

BAYRAKLI’DAN TEBER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MİLLETVEKİLİ ERSOY'DAN SİTEM DOLU PAYLAŞIM

AĞIRALİOĞLU’NUN KURACAĞI PARTİYE İL BAŞKANI BULUNDU

MİLLETVEKİLİ GENÇ, MAHZEMİNDE ÇİFTÇİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ